濕尻港女帶寵物入酒店仲要屌番酒店人

649 回覆
3792 Like 27 Dislike
屌d英文難明到
官妓
唔敢再打英文
定佢嘅英文程度表達唔到呢堆嘢

開頭以為係我英文差睇唔明
原來真係佢柒
死臭雞偽ABC
樣又衰,格又衰,仲夠膽死做KOL真係好撚黑人憎,屌你老母咩臭雞八婆
宜啲女人真係好撚垃圾,肯定過多幾年會搵件毒撚埋單
見到隻玉鐲都知乜事 港女有幾可會帶玉鐲?
佢啲中文都講到一舊舊
屌佢老母,愈諗愈嬲,係得香港先咁撚多呢啲自以為是吊高嚟賣嘅臭雞。日本啲女仔是但一個有樣有身材都屌打呢班臭雞KOL,人地拍AV俾人睇晒全相都無呢班臭雞揾咁撚多,好似個個乜撚嘢中大Email 咁撚樣,賣撚到上埋樓,憑乜撚嘢先?轉個撚頭又係到扮清高係到話女性身體自主,話佢做係唔尊重佢乜乜柒柒,賣相已經係出賣色相啦,扮乜撚嘢清高,憑乜嘢仲聲大夾惡話人批評自己?賣緊錢架啲相,你估免費?食得鹹魚抵得渴啦,話你臭雞都係事實,全部都係雞,難為日本啲女生得咁靚都要下海比人玩殘哂都未必夠過世
痴撚線
乜撚佢比綫 所以唔需要睇人地間鋪policy
人地policy打哂出黎就係比住客/顧客睇
如果唔係人地出黎做咩?
佢真係冇撚腦嫁啵 為左合理化自己
格又西, policy 唔睇當自己皇帝大晒, 唔識英文又要打英文
呢條港女肯定係極品
d英文睇得好撚辛苦
So ask me don't take my hog out
叫我唔好攞隻嘢出嚟??
我唔係講緊帶唔帶寵物入酒店
我係講緊個態度 個職員話酒店無規定唔比帶寵物
而我亦都試過好多次帶埋我隻寵物去同公司既其他酒店 無人出過聲
BTW我比錢買服務,我唔需要去讀佢既policy,我唔係返工,而個職員就有責任知道個policy同話返比我知

仆街啦我睇得明佢講乜
一句講晒,真係好撚醜樣。
Push
勁過蘋果照妖鏡
明晒
Ok
唔係黑咪藍
bracelet so big
pish
人又唔係靚,格又閪又冇腦
呢d女帶出街一定失禮我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞