濕尻港女帶寵物入酒店仲要屌番酒店人

649 回覆
3792 Like 27 Dislike
仆街死臭閪港女
以為自己大撚晒
唔用連登力量教化下你都唔撚得
點睇都係 owner 想報告番個問題
點知比人放左上黎
佢話香港人on9 想示威既人去死呀 點呀
靜啦清 冇人想知
不如試下俾source?

po我又睇撚哂都唔見 唔好得把口喎
啲英文一時present tense一時present tense睇到好奇怪
uncle roger 親口承認佢採用「港式英語」發音!認為能有「國際認同」感!
https://lih.kg/2244015

第九頁 呃你做咩

Hog
自己買間豪宅有游泳池嘅咪可以拎住隻刺蝟周圍打卡囉
使乜去酒店打卡啊
Kol=乞衣
皺皮
i paid already la! i'm customer ar! manager on99 la!
化曬妝加埋filter都咁撚醜
果然Kol都係垃圾
佢哋有啲group㗎 入面成班都係呢啲唔出名嘅阿豬阿狗
一post咗嘢就會擺上去叫人like同comment
泳池要換水換濾芯
放底三五萬啦港女
重有啲客要驗中共病毒
轉酒真係計要過百萬啦
屌你,條魚做錯D咩要請佢飲氯水
其實英文grammar 差呢樣個樣發覺真係得香港人先成日鍾意捉呢d

依家social media 打幾句定考試? 打機chat入面打幾句英文d台灣仔港仔起晒槓文法錯點點點, 唔打得u 要打you

又唔見你地去捉侵侵twitter grammar 嘅
張曉明肉便器
自己碌上去再睇 又話冇fullstop 又grammar 乜乜柒柒, 唔係撐條女雖然佢d 英文真係打得衰, 但我又唔係覺得去到話睇唔明
呢啲垃圾港女自我中心到,唔怪得酒店話香港人閪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞