milet 新歌「Who I Am」

977 回覆
147 Like 6 Dislike
啲眼神同笑容真係好屈機
想買佢個件hoodie, 有冇巴打推薦邊間代運係穩陣
我用開buyandship 啱啱已經收咗件
喺日本網訂新碟已經收到
お名前(フリガナ) 呢個位尻打就得?
ching喺towerrecord定amazon買?
CD Japan
求9奇搵個日文漢字名
下面片假名嗰d google轉咗佢就係
我轉完唔得,跟住我尻打幾隻字得咗
我開account叫ミレイ算啦一係
各位大佬,我想問多少少野, buyandship個貨物追蹤編號就係注文番号?
定佢會再比一個配送番号我?
睇返email(Amazon.co.jpのご注文(#OOOOOO)の商品 2 点が発送されました)或者login返日森睇注文履歷

入面會有個トラッキングID, 出左貨先會有
多數係一抽數字黎
打返呢個tracking落去BNS就得
我係係milet個official website買hoodies
Btw thx巴打
咁個邊有冇比tracking你?
無既話件野到左BNS個倉就會send email黎叫你declare unclaimed item
要等佢出貨就會send多個mail比你 入面有tracking no.
注文番號係你張order既單號 唔是運貨單
btw bns 收到件後而你冇提前入info
佢會send mail話你知
唔該晒巴打,萬分感激
我戀愛了
你樓上已經好多老公

btw 聽完隻ep,我覺得整體來講都okay,會唔會係因為我都中咗佢毒
https://youtu.be/B73pvv-1M7I

呢個台灣YouTuber 有介紹佢
新入坑lm
其實我聽嚟聽去都係嗰5/6首,有好多聽過一兩次就冇再聽
新ep等緊集運未到
ching特別版?poster 咩樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞