milet 新歌「Who I Am」

977 回覆
147 Like 6 Dislike
講到你好似好正經咁
入咗fansclub唔可以再痴線落去
Fansclub係咪會多啲靚相,想入但搞好耐都唔知點入
課金就入得
有blog, 花絮片+相, 演唱會飛優先抽, 有得問milet問題 但都係抽嚟答
仲有radio 每個月都會親自錄15分鐘 不過唔識日文聽唔明
不過佢有個vip area 好搵笨, 要你做咗會員等6個月先有得睇
我一次過課咗12個月都冇用, 都係要等
上次online live encore都係得FC 先有得睇
講到你好似好正經咁
入咗fansclub唔可以再痴線落去
Fansclub係咪會多啲靚相,想入但搞好耐都唔知點入
課金就入得
有blog, 花絮片+相, 演唱會飛優先抽, 有得問milet問題 但都係抽嚟答
仲有radio 每個月都會親自錄15分鐘 不過唔識日文聽唔明
不過佢有個vip area 好搵笨, 要你做咗會員等6個月先有得睇
我一次過課咗12個月都冇用, 都係要等
上次online live encore都係得FC 先有得睇

有咩相
唔識日文冇入

不外傳
milet獨家養聲方法!
多唔多嘢睇
CD warehouse播milet
即刻同睇鋪個位職員傾下計啦,可能係呢到啲巴打來
又幾正喎...
原來香港賣台版碟冇海報
買架仔碟又贏
如果係日本真係非常紅既話,應該會變到要入會先有機會買到飛?日本啲Artist好似係咁,唔清楚
冇記錯既話多數入左會會有優先抽飛
唱live掂唔掂架
咁cd warehouse 播邊首?
等12月31紅白 你就會知
yes, 1月個acoustic live都可以優先抽
抽咗都9成去唔到
Who i am, the hardest, one touch
唔係封晒入境咩
成隻碟拎咗來播
唔是太穩定 不過好明顯一路進緊
進步**
第二幅圖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞