點解話空姐係飛雞唔得,話社工係社畜,教師係教畜,的士司機係的士狗,傳銷保險係雞,警察係狗就得?

314 回覆
136 Like 484 Dislike
原來屌tvb屌港姐都係五毛pr,你贏
飛雞好專業,唔係人人做到
因為空姐係好撚專業的
替你老母橙
你啲警察朋友大陸同胞幾好嗎?
國泰驚員工偷食物頻搜喼 空姐大反擊:我哋唔係賊
https://lih.kg/1125596
你話我知
上年人地做過乜
cctai要開口埋口話人係雞?
飛🐔
其他職業係咩 仲要商榷
但警察係狗呢一點 相信好多人有共識,唔會反對
淨係可以話女人係雞 唔可以話男人係鴨 就就係女權撚

我係指出:
無啦啦用一少撮人代表所有人係雞唔岩
無啦啦用一少撮人代表所有人係鴨唔岩

所以你話我女權撚係錯誤

然而話人係狗係另外一回事,並非女權主義討論範圍
又玩中囯都有好人呢招?
其他無意見,差佬係豬狗不撚如
因為香港人口臭,所有行業都唔尊重,宜家仲要魚蛋論唔比人尊重一個行業,要全部都唔尊重先得
駁唔到
呢個好笑
一個人愈自卑/反社會人格就愈傾向乜都屌,連登入面就好多呢類人

利伸: 社工
IT 狗都未出聲
空姐要識機上清潔同送餐 仲要幫人機上急救
偉大好多
it狗係連自己it人都話自己係it狗
自己矮化自己
幾多老師俾支那家長篤灰
無人唔畀你講,只係呢個時候落井下石,好撚仆街囉,平時你點講我都只係食花生,又唔撚個個係飛雞。

有時睇時候玩膠無咩所謂,但用標題呢個原因講就好撚仆街,工作性質唔同,之前反修例做嘅嘢唔同,點去比較?

唔撚係道德唔道德問題,人本質上就係不道德,而家講係人性同良知,你班連登仔唔明嫁啦,畀人屌都仲唔諗下,真係同班狗一撚樣,抵撚死。
冇話唔得,
你比人屌返轉頭姐。
你繼續講咪繼續比人屌,
你睇開啲就冇問題嫁喇
其他行業都係得罪人先俾人改名
有害群之馬做臭個朵

IT 狗真係好無辜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞