點解話空姐係飛雞唔得,話社工係社畜,教師係教畜,的士司機係的士狗,傳銷保險係雞,警察係狗就得?

314 回覆
136 Like 484 Dislike
有無咁撚多pr account
警察都有白警

鬧人黑警又死全家真係好仆街
六四情意結過撚咗去啦大中華膠
同支聯會啲口吻一撚樣嘅
警察呢個職業 絕大部分都係壞人 所以叫黑警
空姐係咪絕大部份賣身 所以叫飛雞?
你覺得你自己類比論證到?
咁我屌過做雞嘅空姐係唔係都可以叫飛雞啦
兒燈狗公道德撚全面靜咗
咁你就一開始咪撚講一個人賣身嘅例子啦自己打返低自己都有
而你就係支那豬
真係有咩事冇空姐幫你疏散你一定收皮
不過前提係架飛機冇事未爆先
你講嘅嗰d例子本身就唔值得鼓勵.

除咗最後一項
視乎行業嘅害群之馬有無害人
有人援交 各行各業/失業都有人援交,空姐援交最多影響公司形像,但一買一賣 你有錢幫襯嘅 你自己都爽

社畜:篤灰報警撚 小事化大
教畜:誤人子弟 宜家又多左啲教畜有國先有家
的士狗:兜路 誤人前路
傳/保:垃圾包裝上菜呃人血汗錢/出事唔受保
你點證明到絕大部分警察係壞人?
你個數據點黎,幾多成=絕大部分?

大把文職,退休都係警察,你地鬧人死全家咁大件事就得?

如果有個白警俾你地搞一搞真係死咗全家你地點賠?
撐六四點解係大中華膠?
支聯會會支六四同話中國狗蝗?
無吠得好無理據喎
白警
做晒階下囚啦

剩返嘅都係黑警
let me recap in english
NOT A SINGLE HONG KONG COP DOG IS INNOCENT
六四係手足 中國狗係蝗都要問點解?
喺你柒吓柒吓嘅時候
邊個早你幾十年共產黨抗爭呀?
佢地唔單止係手足
仲係好值得專敬嘅前輩
人地都喺為自己嘅理念付出過
只係對手太賤種 太殘忍

唔似你呢啲垃圾 都可以問點解
話雙重標準

當然 我我知唔係全中國100%係蝗
但出得到嚟嘅中國人嘅聲音 99%都係
六四情意結過撚咗去啦大中華膠
同支聯會啲口吻一撚樣嘅
撐六四點解係大中華膠?
支聯會會支持六四同話中國狗蝗?
你吠得好無理據喎
點打倒自己?

一個人賣身 所以可以用一小撮人代表一大撮人?
所以叫飛雞唔岩 叫白警都唔岩

你都未答我問題 唔好轉移視線先
你厚德村村民如果有一個人賣身 我可唔可以話你成村都係做雞?
鄰國嘅事,關你撚事喺五星紅旗下建設民主中國與港人無尤㗎bor支聯會乜會叫依家嘅大陸人做中國狗咩 我就唔信啦
係手足嘅空姐,比人篤灰炒晒啦
剩低嘅都係藍絲都係飛雞
知唔知社畜點解
唔開post屌唔代表佢啱
第二 依家大部份警察都係有份參與打壓義士 鳩射TG影響市民 咁嘅情況下你屌人黑警
個人認為會比叫哂全部空姐係雞合理得多
老老實實, 開依d post唔係分化狗就係PR, 是旦一樣!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞