點解話空姐係飛雞唔得,話社工係社畜,教師係教畜,的士司機係的士狗,傳銷保險係雞,警察係狗就得?

314 回覆
136 Like 484 Dislike
笑到卡卡聲
因為人多 其他得 係因為冇人幫佢哋/自己唔出聲
和你eat 和你pay 網絡保安channel Twitter 任務網 簡化德國簽署
rev.info
教師 612 楊老師 成堆不反對 和你番學 家長都有唔少係老師
求其諗都一大堆啦唔好係到分化
完全同意,警察都係呀 管緊700萬條人命

冇警察出街都俾人打撚死 交通冇人理亂炒車,所以係保護緊你生命財產 雖然佢地係懶d,但出街嘈下交打999都有人到

唔係佢地有留手你班示威者都死撚晒呀

但連登仔就話人係狗,真係好過份
都話比返啲尊重
你今次分化唔到㗎啦
算吧啦
條友好明顯的假膠
你仲覆佢
差佬仲衰過狗!
只有空姐值得被尊重唱緊sing hallelujah就係基督徒 唱完就係耶撚
你厚德村村民如果有一個人賣身 我可唔可以話你成村都係做雞?
咁講人老母就得

講空姐就咁大反應 死狗公
依家闘始凡係講空姐係雞果啲一定係PR
冇人想知
教畜就係教畜啦
保險雞 地產雞 美容雞 都係因為其中有一小撮人為左職業需要開單 以上床作交易為交易籌碼

空姐賣身 並非為職業所需 只係佢地工餘時間掛上以空姐名義進行性交易

如果有人工餘時間以護士名義進行性交易 我係唔係可以話護士雞?
除咗最後嗰個 全部都唔應該
好驚原來話空姐係飛雞嘅人全部都係國家出糧嘅人明白晒,唔敢覆你了
自己用下腦
空姐, 社工, 教師做錯左D 咩?
的士, 黑警做錯左咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞