(I am Ironman) 羅拔唐尼出文撐星爵

300 回覆
762 Like 6 Dislike
個陣josh brolin係咪好似有出聲支持過香港?
上屆班友拍埋片宣傳咁誇張?
因為一個係大是大非 良知 既層面
另一個正反方都有理據
左膠用個屎忽諗野 14年臭黑馬將佔中當做熱錢 出賣香港人 然後今日2020仲係度話「點解呀 我唔明喎」 唔識比反應佢地 但E D人最恐怖既係咩? 明明自己係最ON9 但走黎話你ON9
hulk都有撐星爵
咁都係你覺得姐, 藍絲都話係良知
利申: 黃
連登:唔撐拜登都唔等於撐trump既,自由選擇姐
連登:唔支持黃絲就等於藍屍架啦,死全家啦
又搞出一個大頭佛

左膠之亂
兩個角色性格轉變方向調返轉
iron man由自私變真英雄
9頭蛇
兒登眼裡咩都關共事
班猶太人應該暗中投比Trump只係唔係個個都會,佢響以色列好高民望
左膠最叻捉字失、有隻昆蟲係頭上飛過 又可以笑一餐
不過自己柒左 第一時間話比人SET UP
比人捉到罪證 第一時間質疑人地爆料既目的
然後同你講: 「你地撐侵都係ON9」
咁我又想問下佢 撐拜燈唔單止ON9 仲係賣國添 咁佢又撐?
然後左膠又會鬼辯: 「反侵不代表撐燈呀!」
咁我又想問一下 係美國 有冇一個POST 或者一個人講過會投白票?
NO 嘻嘻
屌喇星, 之前黑豹都單野, 紅女巫都俾人係咁屌啦

唔撚講野都屌
當大家都認為自己係正義就係咁
有,post左上ig,人地實力派彩你都on9
Civil war 完左
會唔會和解一齊反中國
2016吳彥祖撐希拉里俾支那人屌到仆街
呢個真係九頭蛇 cap china
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞