(I am Ironman) 羅拔唐尼出文撐星爵

300 回覆
762 Like 6 Dislike
D偽人唔係唔表態, 係D偽女權, 環保, blm, 出火
甚至唔撚關佢地事外國野都扮撚晒野撐一大輪攞光環
自己香港既野唔表態都算, 好撚嘔心
你覺得姐, 美國人都覺得係基本良知
成日唔出黎講幾句就俾白左屌
關咩事呢?Brie Larson又拎出黎講
之前elizabeth olsen俾人屌到close埋ig
咁當年局勢同依家唔同左好多既
社會主義鐵拳制裁
等睇畀haters挖返佢D黑歷史

表示:「其中一個要走。」結果就引發網民熱烈討論,不少人都表示基斯柏特要走,因為他沒有公開表示支持哪一名總統,也未有跟隨其他Marvel英雄齊齊撐拜登,於是就被屈成特朗普支持者。
一早俾九頭蛇滲透
左膠同右膠邊個恐怖啲
一個就網上出征
一個就托支ar15出街行
估唔到今次RDJ正氣過隊長
香港特首係咪你有份投出黎呀?
香港班偽人投都無得投就已經奶晒共
擁護極權主義, 力撐黑箱作業, , 剝奪人權
為既只係保障緊極權制度中既一小撮人

西方國家有民主制度抗衡呢D同埋權力歸人民你唔講
當初揀佢都係貪佢body正
條友真人啲性格。。。可以話同美隊係180度調轉
剪佢賓州仔
civil war係真
Civil war
隊長之前都撐morey 呀 好似係
Jon Voight(81)

Jon Voight claims that "Biden is evil."
39,252 views

https://m.youtube.com/watch?v=R3JsYxIC24k

Mission: Impossible/Best scene/Brian De Palma/Tom Cruise/Jon Voight/Emmanuelle Béart
11,032 views

https://m.youtube.com/watch?v=0EGQQK5nLcI
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞