(I am Ironman) 羅拔唐尼出文撐星爵

300 回覆
762 Like 6 Dislike
On9仔
壓死完中共就會變習總,真係白撚痴
復仇者(內鬨)
其實我覺得侵呢四年話唔定真係改變咗佢哋諗法
唔好話美國啊,四年前侵當選大把meme笑鳩美國啦
又話咩美國最後一任總統
又將佢同普京、維尼放埋一齊
結果係點大家有眼見
事實上侵真係改善到美國經濟
有時荷里活啲左膠未必真係咁左,純粹唔想比左膠屌/賺埋左膠錢

你需唔需要惡補下閱讀理解?
我係話佢撐「獨裁奶共」,唔係話佢獨裁奶共,獨裁奶共係講緊 china joe
自己理解唔好走出去鳩屌
又多一個
唔該你地睇清楚理解清楚先講嘢
撐獨裁奶共 = 講緊佢撐 china joe 呢條奶共撚
擺明係講佢嘅政見
閱讀理解唔好真係上少啲連登
其實係你表達能力有問題。。。

其實我係俾你睇下佢政見幾矛盾啫
咁又唔算矛盾喎,佢撐 china joe 同佢撐港獨唔係咁大直接關係,兩樣嘢唔係對立
撐 trump trump 同時都可以反港獨,香港一大堆左膠係咁
咁唔叫矛盾
咪再尷尬啲
same,轉會
You are terminated
Trump 今次一輸班左膠實會更加囂張跋扈,佢地會將biden 勝選視為自己嗰套嘢嘅勝利,之後就會更加大膽咁破四舊立四新,將美國改造成佢地嘅獨裁王國
其實不如試下睇野目光唔好咁狹窄
係人地嘅眼中唔係話奶共就要反
除咗對支那嘅外交之外,人地仲會睇好多其他內政嘅野
奶唔奶共對於部份人黎講真係唔係對candidate 嘅 第一準則
笑左
唔識駁就開始直接爆粗Typical兒燈
係啦你聲大你惡你爆粗就你岩哂架啦
兒燈極右眼裡淨係睇到共
郁啲就奶共呀奶人仔
見到有人話美國隊長為人仔奶共呢下真係好好笑
出聲譴責暴力都淨係可以譴責黑警
咩放火燒人果啲唔譴責得
係良知
講到美國就無販賣器官呢啲野咁定係全世界既賣豬仔販賣器官販都係大陸跑出去呀
理得佢左翼定右翼
賣國賊就要清算
活摘,識唔識字?
咁又係,支那豬洗乜識咁多
Ironman 係pro-government 果邊
有唔同意見就一律支那豬處理
到底你同中共有乜分別非我族類即畜生
成熟少少啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞