(I am Ironman) 羅拔唐尼出文撐星爵

300 回覆
762 Like 6 Dislike
anyone but Trump 心態
其實=/=奶共
今舖真係Civil War
一直team iron man
白左就係因為咁屌緊佢哋
而家係講梗唔表態, 唔係講撐邊個,
唔表態又俾你地屈撐極權,
你班人咪肉酸核突囉
連登咪仲撚恐怖 逼美國人撐trump
左膠根本最獨裁
奶共隊長
不嬲Civil War套戲入面 美隊都係自私到死 淨係顧Bucky唔識顧全大局
真·civil war
星爵太太係阿諾舒華辛力加個女, 阿諾舒華辛力加係共和黨, 唔撐china joe正常
點唔同都唔會撐得落on9侵啦
唔明啲人吹奏trump啲乜野到美國壓死左中共果陣trump咪又係另一個習種
On9屎味咖哩同咖哩味屎
有冇迫過你? 點迫法? 講黎聽下? 我建議你返C9論壇
撐Tony了
反侵是良知
唔小心負皮 sor
都反得好間接吓
China Joe親共>Star lord 無出席撐登活動(都唔一定係撐trump,就算係都唔代表佢因為反共而撐)>RDJ撐Starlord (唔代表佢支持佢嘅立場,可能純粹佢覺得starlord 有自由選擇撐邊個)

所以你都可以好格硬咁話佢反共嘅不過呢度值得尊重嘅係佢會出聲撐star lord 唔怕得罪啲左膠囉 佢大可以唔出聲食曬兩家茶飯
好後悔當年civil war撐奶共隊長囉, 根本你班仆街係要管!
LM
但我明點解你唔明 因為訓未醒
身邊好多4年前唔撐侵 2020年醒左
知唔知點解? 因為佢係唯一一個美國總統以美國優先去諗野
你代入返今日香港每日150個 777乜都聽老共話既角色去諗 應該會明
唔明 唔好怪自己 不過你先係ON9果個
如果佢壓得死中共
我又唔拘
佢最多咪做多4年
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞