魔獸世界 9.0 想睇下有無人一齊玩

272 回覆
11 Like 102 Dislike
原來未執架?
佢真係好幼稚 ping高唔單至arena 偷點反應慢真係成個弱智咁
利申 幾年前有玩美服刷金買token見到條bar有時1/3都係delay真心燥
噤章又要等

解緩速又要等

搶旗呢D仲弱智

到你要保命開無敵又要等

百幾二百PING都話感覺唔到

我都幾肯定佢反應成個阿伯咁

打競技遊戲一定比人屠到仆街
係比你地講到我好似唔識打pvp咁所以比番d證明你地睇姐 好過你一路得個吹字又話人地腦癱又話人地老人痴呆 又唔見你拎過鬥士
你呢d連台服拎唔到鬥士既人去到美服實係度瀨話delay 留係台服岩架喇
唔會再同你嘈 浪費時間 慢慢留係你個冇delay唔洗等又冇乜人玩既魔獸世界入面
台服有鳳凰唔想轉美
見到又神器又daily quest已經反哂胃
點解唔可以學下ff14
我既論證一切都係建立係你既言論上面

微秒又唔知係咩

200PING又話感覺唔到

聽你講呢兩句野我都真係判斷你小兒麻痺或者腦癱

再加埋貼張十幾年前連係咪本人都證明唔到仲要係台服既圖出黎

玩緊澳服果D又唔敢貼,都幾凸顯到你張圖果種想威,但又唔想比人發現

現實係比人屠到仆街既柒頭
你唔玩
肯隻game有咩成就 有咩座騎 又如何
等你係冇delay唔洗等既台服拎到鬥士先周我討論啦小朋友 十年前拎又點? 你拎唔拎到呀咁?
鳳凰以家差唔多一街都係 冇左以前果種感覺啦
利伸: 台服美服都有鳳凰
話就話玩澳服

打飛機又要拎台服黎打

笑撚死

澳服打唔到飛機呀??傻閪
你張圖就唔知真定假啦 求其上網都CAP到
我呢張就真啦 拎唔到?
你腦癱就返屋企幫你老豆含撚啦

人地同你講delay 一尾係度講澳洲服
屌你澳洲服打arena而家係咪唔會match到美國東岸既玩家
定係你唔知 arena 戰場 副本呢d全部都係係個temporary server上面打
唔知你都識得指落去個ping度睇
load入arena 同係世界地圖度個ping都有分別啦

呢D又唔敢駁?
認你自己係盲架啦
一開波係度話我冇打pvp 想串鳩我唔識打pvp
我cap圖比你睇又話駕我上網搵
你知唔知pvp temporay server ping低過場外好撚多架on9仔?
你老母就真係幫我含緊撚喇傻仔
白痴仔 知唔知個temporay server 個機制係咩呀 低過場外?
你咁岩排到澳洲服既對手咪低過場外囉
排到美國本土果D咪高囉

唔識都GOOGLE下呀. 一次半次低過場外
以為自己玩澳服就就玩咩都低PING咩
用下你個死人腦諗下人地點樣將2個SERVER既PLAYER連埋一齊啦
豬咁兜緊 拎個十幾年前既成就打飛機
返去幫你老豆含撚啦
仲有你老母真係食得屎
人地屌你尻你美服無玩過PVP完全FEEL唔到200PING都20PING既分別
你POST個台服成就出黎

你話你自己係咪弱智?
拎十幾年前D圖出黎話自己識玩

你弱智真係唔扮架WOR

睇下LOL現役選手仲有邊個老屎忽仲打緊

一早跟唔上節奏比人淘汰曬

台服個肥佬12年拎過世界冠軍而家卡金牌添啦

你貼幾張圖係係乜野說服力都無,只係比人覺得你唔夠膽貼現時澳服戰積

係身有屎,玩得廢

最弱智係你話澳服PING無分別一樣上到2200

但自己貼圖就貼台服,仲要十一年前,完全係自打嘴巴

更加顯得你個人真係完全無SENSE
一開波又想串鳩人唔識打pvp
人地po左圖出黎證明係打開pvp又話人上網cap
po到真圖又話人地十幾年前又要鬧人屋企人
由頭到尾冇人迫過你唔玩台服要玩美服 淨係以拎過鬥士既過來人身份分享下美服感覺 就比你條柒頭屌曬全家咁
睇你d言行真係似冇乜讀過書
可憐之人必有可恨之處

不嬲公認美服PING係高

而競技遊戲本來就好食即時反應

再加埋延遲係必然影響遊戲體驗

但你就死雞撐飯蓋,講150PING 200PING無感覺

問人係咪超音鼠,真係有Sense既人見到呢句已經覺得你弱智

你睇下有無人撐你就知
講咁耐你都唔明自己弱智既point係邊?

你話200ping同20ping無分別我屌尻你有咩問題 人地舉曬例有d咩分別你就扮睇唔到
post左台服11年前既圖代表咩
你要證明200ping無分別最起碼你都係美服拎條鬥士龍呀
你得張台服成就圖想講咩 美服唔係200ping呀 出技唔係delay呀?
講咁耐你都唔明自己弱智既point係邊?
幾條友都屌你咁耐你都唔明自己柒係邊

仲要一尾死兜澳服唔lag唔lag咁
你d咁既弱智係咪連基本閱讀理解能力都欠缺呀
仲有呀
你話人多 所以玩美服 無人會屌尻你
但係你將d野指鹿為馬
200ping都20ping無分別都講得出
任何一個手腳正常 個腦正常既人都睇得出有明顯分別啦
你仲係一路係度死雞撐飯蓋

仲要拎個11年前既成就係度笑尻人 你有咩家教
你無家教我屌尻你老豆老母叫無讀過書呀?養不教 父之過 有冇學過呀柒頭
11年前拎個鬥士好巴閉咩

係你笑鳩我咩"好似你咁玩求求其其多人玩多d人既戰場"我先post圖咋喎 講講下唔記得左自己講過d乜?
我唔係第一句同你地嘈就post鬥士成就架喎 係比你串我先迫住post自己笑鳩人先仲話人地笑鳩你係冇家教
養不教父之過呢句留番自己用啦柒頭 第一個講人父母既就係你個傻閪
同你講都曬撚氣 打魔獸睇住個ping打而唔係感覺個ping黎打 攬撚住台服做山寨王啦 岩曬你呢d傻仔
花生友
之前有玩過美服,高 ping真係有 feel到明顯唔同喎,出技唔太順,所以轉番去台服

利申 :Pve休閒玩家
眾星聯盟
但賊D衫好睇D, 同易出團
笑尻你盲既真係無撚錯
睇下個ID先啦傻尻
唔撚怪得之你20PING都200PING都分唔到
原來又盲又弱智
返去青山啦 仲學人打機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞