魔獸世界 9.0 想睇下有無人一齊玩

272 回覆
11 Like 102 Dislike
其實150ping什至200ping 對一隻有gcd既game黎講冇乜影響 200ping打競技場都唔會feel到delay 如果槍game 200ping就真係唔得喇
屌個台服夜晚高峰時間排戰場要半個鐘 以家唔知洗唔洗仲耐 8.3史詩戰場完全排唔到咁滯仲冇癮啦 暴雪唔搞搞同外服合ser台服都係等收皮 香港人又唔係台仔咁英文咁差真係應該過美服玩
唔係完全同類型game黎
係呀 有班香港人玩澳洲ser 時差同香港只係差2-3個鐘 但排隊器又可以同全美服一齊玩 會覺得成個魔獸世界大好多
200ping 無影響都講得出 剩係打斷 火沖閃現羊都好明顯分別啦
定係你打開1500分PVP
時差快過臺服排隊,戰場2分鐘一場
淨係斷法已經好大影響

駁控場又要提早噤

玩得唔太舒服

利申:玩過一個月美服
淨係打團本都大獲

高難度比好短時間你反應,再加埋我HKBN 最低消費230MS+

除非玩下經典服D怪鳩下鳩下
同埋D人又話台服SER廢

所以野戰太多人就會lag

但美服其實一樣會

之前試過組幾團人去屠城

人地又係幾團人

我諗加加埋埋應該有200 300人

又係lag到仆街
首先香港人玩澳洲服一定唔會200ping 一般係130-170ping 你玩美洲服ping緊係高 澳洲服有香港人打到2200分
講緊澳洲服 自己試下個ping先講啦下下話200+ping
除非你玩魔獸唔排戰場唔打pvp 如果唔係玩台服咁少人點玩
你前面咪第一句咪講緊美服囉

就算係澳服咪百五百七PING

一樣玩得唔舒服

我自己對時間極度敏感

有延遲只會愈玩愈燥
我開服上版咪一樣有玩22 33 10人戰場

跟本好多時都秒排

叫曬D人走個服就真係愈玩愈少人啦
同埋新版好多爆發都刪GCD

屌噤個制爆發同我講要等一等真係慘過食屎
150微秒=要等一等?
你爆發技唔識同某d技set巨集?
戰場秒排? 8.3史詩戰場因為冇人排d人要係巴哈約實某個鐘數一齊排互刷為左拎敵人之血 你enjoy既話隨便你冇迫過你玩咩服 反正月費差唔多價錢我玩個美服就人多好多
同埋我第一句就講美服入面澳洲服 睇黎你唔知澳洲服係美服入面既分流
SET左巨集係咪唔洗等

巴打你都幾有趣
咪講左版頭秒排

我都係幾個月貨仔

玩台服岩岩好,就算你話美服又好澳服又好人多我都唔會玩

淨係延遲已經限制左操作,跟本玩得唔舒服
咁照你LOGIC 澳服係美服分流

咁本質咪姐係美服囉

你要話佢係澳服咁就唔好一開頭提美服啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞