魔獸世界 9.0 想睇下有無人一齊玩

272 回覆
11 Like 102 Dislike
有 gcd你寫到個巨集會飛都無用
賊都兩把

賊戰兩個職唔知玩咩好 戰士成日ot 好難入團
150微秒=要等? 你超音鼠黎?
定你當隻game係fps game?
你都幾有趣
我7.0玩到以家唔覺多覺同台服有咩大分別 個fd打到2200分咪又係咁打
有無手足公會 依家轉服好平 我係西雷繗
你咪唔好玩囉 話左冇人迫你 150ping mmorpg都比你講到有1秒delay咁 冇認真試過就係咁係度吹話delay好嚴重 要等點點點
我都幾肯定你無打競技場 一係就1500分都無果D
澳洲服又點 你入arena match中左個美國東岸既 咪一樣2 3百ping
得世界地圖唔lag有鬼用 arena d server好多時都load返美國本土

打到2200唔代表無分別 我8.1定8.2去美服玩左2個月都打到2200啦
你試下問下d人有冇分別 我都幾肯定10個有10個都會答你有明顯分別

最簡單成日禁一下火沖 當你禁左2下 呢d周不時發生
每唱一招中間有0.幾秒delay又係

咁當然如果好似你咁玩 求求其其玩d多人既戰場 lag左當睇唔到
又唔駛點斷法 唱慢少少又無所謂 反正都唔計rank既
咁咪講得出"無分別" 囉
咪撚撐啦 美服入面包括南美服巴西服澳洲服 你眼中美服以為只係美洲服
150MS都無分別

得罪講句巴打你係咪老人痴呆

人反應大概250MS左右,到你接收到訊息,再發出指令,然後再等延遲

基本上成個流程多左差唔多一倍時間

你同我講無分別

同埋巴打你到底知唔知咩叫微秒
成個世界包埋咁多國家

你要講澳洲會唔會加埋地球係前面呀

真心弱智
咪就係玩過先答你囉

我都廢事講野咁難聽

但好似唔兜口兜面屌柒你,你都唔知自己坐係個井到

我第一句美服? 第一句已經講左美服入面澳洲服
繼續屈緊我啦柒頭
16年????
天外都係16年,wow唔係新啲咩

係喇 我一定係唔打競技場既人 你就係競技場專家

我係坐係個井 你係困係井入面果個 繼續屈我話第一句唔係講澳洲服囉
洗鬼屈你咩

微秒又唔知係咩

150PING又話無感覺

我都懷疑你個腦係咪癱左一半

升下LV就當玩到
條友真係
玩慣低延遲個ping唔穩定少少都好唔慣
你show比我睇下我點樣第一句講緊美服而唔係澳洲服先啦好冇?
你拎張台服既圖想證明咩
09年係鬥士唔可以2020年1500分都唔過?你要鬥多鬥士龍?我台服r1稱號都有你係咪要比拼下

人地同你講delay 一尾係度講澳洲服
屌你澳洲服打arena而家係咪唔會match到美國東岸既玩家
定係你唔知 arena 戰場 副本呢d全部都係係個temporary server上面打
唔知你都識得指落去個ping度睇
load入arena 同係世界地圖度個ping都有分別啦

當然如果你盲既當我無講過囉

腦癱左一半拎過鬥士 你拎唔到既話你係腦癱加殘廢
你不如SHOW比我睇下你腦功能係正常既

我先再考慮下覆你啦
你前面講150MS無分別

仲要貼張09年既圖出黎

都唔知係咪GOOGLE返黎

不如貼你澳SER戰積啦清

打左上2200未
你話我唔打競技場呀嘛 咁我咪證明我係打競技場既玩家囉
你講乜都得啦 有冇圖呀?
當然如果你吹既當我無講過囉
賊係2把單手武,狂戰係2把雙手武,大把啲,以前玩牛戰拎住把武係咁衝

好似早幾版已經改到坦拉仇恨易咗無咁易OT,仲有獵人誤導幫坦拉仇恨,應該無咩OT大問題
有圖又話我google番黎 你自己一味jer住我話第一句講美服但比我cap番出黎我第一個回覆就係講美服入面澳洲服 仲係度兜
打飛機都要貼張十幾年前既圖出黎

睇見都覺得可憐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞