魔獸世界 9.0 想睇下有無人一齊玩

272 回覆
11 Like 102 Dislike
去揾番佢
宜家唔駛同步啦?
不過都可以一齊升
依家都唔知係邊個SER玩緊, 連登仔玩咩SER, 轉過去玩下
我都升緊lm
上面話有個連登公會喺日屠銀
阿薩斯LM
以前都係玩3修武僧之後8.0開多左隻DH玩
但想知而家個前夕係咪重未有野玩?
搵極都好似無活動,又無前夕任/event
係,因為9.0 佢推遲左出,但前夕照開
佢應該confirm左幾時上9.0 倒推番2,3星期先有活動
所以宜家都係升分身多
唔玩分身啦,而家剩係玩dh同武僧算
見入面重有點諗住打下前夕原來未開始
而家打完無頭騎就好萬無目的係暴風城掛機
咁岩
我都係 原本係超級fans
而家都覺得wow好好玩 但係我唔會再比一分一毫佢地賺
不過都無得強逼人既 有啲人覺得自己係無乜尊嚴 咪由佢地
當年眾星之子server, 唔知收左皮未
第一我除左四五年前比過第一個月月頭費之外無比過錢
第二 聰哥家下玩爐石玩得好開心
第三 唔好share hk01啦
果陣同班friend玩玩下wow話就出war3重製,
即刻買晒, 同時間開波玩返舊版war3
前後唔夠兩個星期突然爆單共雪, 我地即刻停晒
我都未回鍋

不過上版有新手團

會有人帶,最緊要個公會都幾多人

上版開SER好似過百人
由前幾個版玩起

一蚊都無比過
https://discord.gg/4hfftW

many wow players!!
好耐無玩最近啱啱玩返,打緊舊副本裝拎嚟塑型
我都係棄咗game 而家準備正式返去玩
我都係剩係睇TVB
冇買過TVBuddy公仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞