50cent: 62%税?痴撚線咩 都係投侵啦

256 回覆
610 Like 10 Dislike
On9啦 係咁加稅 你又確保到加完稅之後自己有份享受啲福利咩
美國佬老破好閒ga咋
62%稅又真係痴撚線
有勁人嘅,不過唔知點解要親啲人都過咗高峰期

Antonio McDyess (Prime Nuggets)
Vin Baker (Prime Bucks / Sonics)
Penny Hardaway (Prime Magic)
Steve Francis (Prime Rockets)
Stephon Marbury (Prime Timberwolves / Nets / Suns)
Larry Hughes (Prime Wizards / Cavs)
Al Harrington (Prime Pacers / Warriors)
Baron Davis (Prime Hornets / Warriors)
Mike Bibby (Prime Kings)
Jason Kidd (Prime Nets / Mavericks)
Tracy McGrady (Prime Magic / Rockets)
Tim Thomas (Prime Bucks / Knicks / Suns)
Eddy Curry (Prime Bulls)
Joakim Noah (Prime Bulls)
Derrick Rose (Prime Bulls)
Andrea Bargnani (Prime Raptors)
Chauncey Billups (Prime Pistons / Nuggets)
Dems話選完先同你傾
GOP即時同Ice Cube傾咗,再有修改本身計劃去配合

高下立見
英國最高收45%+12.5%NI
加拿大連埋州稅最高去到5X%
咁高稅根本係罰緊有錢人

迫啲人開海外戶口逃稅

就算啲有錢人個個都唔逃稅,咁樣係助長懶人
其實重稅後有咩福利?
想問下美國屬地例如關島、波多黎各稅制又點?
左膠式屌票
Taylor Swift?
之後要人地一樣變shithole
有錢人大把財技玩啦
你估china joe收完烏克蘭支共d錢真係直接放自己戶口咩
收呢吓都識經佢個仔啦
kamala呢條閪婆明明primaries都無人揀
照揀佢VP之後就開始造神
係變返Trump之前稅率既”不變” 即係加左
好多語言偽術
唔明你講咩
其實係咪Microsoft, Marvel, Disney, NBA 可以交最少稅
如果將收入放晒係支国

美國稅應該係world wide
其實knicks就係美國縮影 當年就係咁踢走Phil jackson 搵個黑鬼頂佢

跟住仲輸得慘d 值錢球員都送哂忡人

Phil係11次總冠軍 當年講到佢好不堪 話佢係歷史上最差Gm 而佢唔係gm....

佢死因同阿侵一樣 得罪傳媒呢個醜惡集團
度度唔同 呢個係個州同市自己決定
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞