50cent: 62%税?痴撚線咩 都係投侵啦

256 回覆
610 Like 10 Dislike
50cent Eminem是咪要同佢絕交
講事實姐
咁攪法, New York 都變 Detroit!!
左膠睇唔到
係死黑鬼但沒關係,if vote for trump
係就好啊
尊重啦屌你老母
而家trump 既tax rate 係幾多先?
後生仔會鍾意NYC既

大城市,生活多姿多彩

不過比我會去Texas, Arizona, Colorado, North Carolina 呢d州份
癡線㗎
唔熟美國

當你人工有5000 美金。

大約幾多真係落袋

退休又係咪有退休保障制度?
佢第一句就已經話bay area
投支那祖先係身份象徵
回返佢一句Bay係咪個個咁高人工先
唔做係38呀,慳咗力水
有錢人人數係少數,窮撚係多數

即係如果林鄭講全港打工仔減薪俸稅50%,加大子女,老人免稅額100%,企業年收入200萬以上加利得稅加20%,年收入5000萬以上加50%,樓宇賣出後要俾資產增值稅20%。

加最低工資,加醫療開支,加老人補貼,減公屋租金

純計投票人數林鄭都當選啦
如果退休前打爆退休金(Social Security)個額一個月有3011收
未計你咩401K個D額外退休保障
唔好揾香港比啦 係美國有錢佬隨時可以搬走
失業率高咗之後都係窮人埋單
移民中國全球最好人權地方, 未見過左膠屌
Bay Area probably pays 15% higher due to living costs; there are cities where median family income is over $200k
有錢人仲識搵專業人士幫手逃稅
對比窮人,最大愛班中產會做伏先
最仆街係啲投完俾China joe搬去紅州嘅死左膠 屌佢老母整到自己地方shithole咁就走
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞