50cent: 62%税?痴撚線咩 都係投侵啦

256 回覆
610 Like 10 Dislike
portland OR 夠低稅啦
佢個名的確叫五毛
因為紐約市有自己既城市稅3點幾%
推 黃之鋒:泰國網民無法聯署,由奶茶聯盟接手聯署 - 分享自 LIHKG 討論區 https://lih.kg/2248818
Portland 班樣撚已經癲到純粹搞破壞
咁樣根本懲罰搵到錢嘅人

係要progressive tax rate去改善貧富懸殊

但唔係咁誇張呀大佬
唔係第一個,仲有kanye west
大步朝社會主義進發
Tax accountant就正啦
大把避稅生意做
50 cents 係五毫
慢慢變共產主義 做又三十六唔做又三十六咁
is green man....is green
左膠連自己仔女比拜登強暴都要支持佢,份人工算得係d咩
唔係肺炎,Trump的經濟係做得好
左膠:50 Cent can go fuck himself for choosing his personal wealth over the health of the nation

What a selfish piece of shit

香港同香港島嘅分別
會唔會係佢本身已經撐侵,只不過佢諗一個籍口出嚟避免受leftist 攻擊,又可以間接影響Biden得票
又要投白票
62% 係講緊係年薪400K 美金個堆搵得幾多錢個d wealthy
佢地而家出算唔加佢地tax 都起碼交多過過50%

同堆冇記錯biden
係唔會加less than 400k 既人
普通人係唔會直接有影響
反正我冇咁既本事
NYC仲要交多個市既收入稅
NYC:人工-聯邦稅-州稅-市稅=稅後收入
其他地方:人工-聯邦稅-州稅=稅後收入
>58%, 仲狼過連登仔屋企d家用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞