法國足球雜誌公佈哂各位置最佳十一人候選名單

697 回覆
84 Like 75 Dislike
根本有睇波都心照
Klose世盃入到咁多波表現係好
但另一方面係佢際遇好(亦可以話唔好)
但佢當打嗰時德國真係冇勁前鋒佢先可以坐正咁多屆
睇吓係前鋒位置定Overall
因為如果計晒所有位置,個人覺得高路斯嘅歷史地位可能唔會排得前
費斯禾達、凱撒、漢尼斯、畢列拿、美亞、納沙、路明尼加、馬圖斯、布林美、森馬、簡尼、紐亞、拿姆呢班友本身個地位好難撼動。
多謝紅甘比
多謝紅巴里斯 不過係中甘寶哥
屌 我無中洪金寶
恭喜你 幾時回歸pes po
馬基利尼,SILVA,A高,AVLES去撚左邊
Which silva
連登仔: 現代足球運動科學進步咗咁多
個班四五十年前既阿伯黎到現代top fit 最多都係踢英冠
本垃圾雜誌亂鳩咁黎
講際遇我先慘呀,最當打時期一路被梅拿食住,正選都無得踢
波叔二奶命呢
簡尼同佢頂住幫德國打入決賽
同埋美斯踢踢下已經變咗一個自由人 playmaking都係做埋 咁點解唔可以同施丹比
我懷疑你連波都唔識喺度鳩噏添
牙朗同美斯大家喺球場上職責亦好唔同
點解又可以比

戇鳩鳩淨係識人身攻擊
所以我講整體地位
自己覺得單論世界盃表現,高路斯直情好過路明尼加,同梅拿係瑜亮之爭
但我自己就計個人能力、榮譽、數據、對德國球壇嘅影響等等多方面加埋去判定個整體歷史地位
Zidane講搓波肯定歷史第一人
加上施丹有身材優勢 護波穩過小白
同zidane有球味好多 場上好瀟灑
不過小白絕對係zidane後最強中場
肯撚定編輯呢個list條友係上一代既貴古殘今廢老
開口埋口 想當年點點點啲friend
三架馬車都頂贏高路斯啦
仲未計西德當年好多都未點名
而且當年高路斯響拜仁未一樣要同高美斯爭
享利左翼
不了
同幾位巴絲私底下tg約戰算
前兩日先送完個有金韋拉的分身帳俾電莖巴開局
應該可以慳好多時間開局
你地開開心心同佢打啦
今次respect你 咁好人
我錯了 回歸吧
都有古難爾同高美斯😂
不過高路斯最可惜係去左拜仁轉左二前鋒
係不來梅時代最風光
利申:拜fans
小白係冇咁花巧
同埋身型柒樣又柒
好難瀟灑
講主動過人效率佢肯定高過施丹好多
佢唯一一樣嘢差係入球能力
其實係Toni 高美斯時代已經老
高路斯後生嗰時拜仁都唔用德甲中鋒就知
咩艾爾巴 pizza佬 馬卡爾
不了
咁pizza佬話晒德甲最佳外緩前鋒
馬卡爾同艾爾巴更加唔洗講
當年拜仁係德甲冇咁強統治力
唔係想要邊個就邊個
打錯 想講德國中鋒
咁講主動過人好講速度
小白都比唔上好多翼鋒 好似美斯呢d
同zidane比直線係小白之上
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞