《英雄聯盟:激鬥峽谷》

1001 回覆
13 Like 107 Dislike
你有冇睇我應左你 VPN其實開一次以後唔洗再開
單機啦你
白痴仔 好聲好氣點醒你 柒左就認啦屌你老母
全部做一次既功夫 你咁都懶死撚左去算啦廢柴戒奶未呀?洗唔撚洗戴口水堅老母餵你食飯呀?廢人
睇撚死啦肯定冇朋友既毒撚黎
少人玩?match快撚過pc呀弱智仔 又一件活係自己世界既死毒撚
你柒定我柒?你問下呢個po 其他人囉弱智仔
我冇話一次唔係開喎on9 仔 不過我睇死你個弱智仔唔撚知原來之後唔撚洗開都玩得咁無知姐
井式之蛙仲聲大夾惡,典型連登廢柴毒撚真
準備上白金!依家金1,3粒星!
會唔會去到白金就脫離越南野猴既魔爪?
點開一次 唔洗再開? 我用開舊ac, ios 黎
睇完香港app store出 有無人玩先知
而家就咁睇香港既話題性超低 好多人連遲啲出呢隻game都唔知
Match 快係其他地區多人玩啫
台ser啲大陸人鳩撚到呢
有分別咩?我以為大家同服?我match過日文越南文
有無話港服幾時會出
白金好似都係排番 金

d越南仔淨係玩自己想玩既英 打撚咩
想問下一入去係得東南亞同埋日本ser揀?
點解我個fd所有活動果到多過我咁多我得3個
鍾意玩咪玩 唔鍾意玩咪上一頁
有乜好討論
有冇圖睇睇
就咁得3個活動 我個fd有好多
好似係因為地區問題 不過我回報左了
依家應該係悟空 同達瑞斯 活動?
唔止 仲有個咩峽谷訪客的獎勵 好似係有四個隨機造型三個隨機英雄一個自選唔知咩
我就係冇左呢個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞