《英雄聯盟:激鬥峽谷》

1001 回覆
13 Like 107 Dislike
Max
我都係
真係幾好玩呢隻感覺上戰略性高過傳說
留意返唔計dota war3佢先係og傳說嗰啲閹割版就可以早抖
垃圾Game日本Ser但全部支那人,成班唔係搶路就Troll Game,少少英文都唔識成班喺國際Ser打簡體。
全部都生蕃賤種嚟
有話幾時出港服?
覆佢GG3-1
今日玩到一半彈app
仲要連唔返
唔係台服咩
點解既 就咁登入入唔到 用vpn又lag到hihi
邊度有得睇咩ser 定係睇用咩vpn入
我都an機但一直冇kda任
d雪球英勁上加勁
用以前美服個riot acc係咪入唔到?
有無人開Telgram group
一齊衝Rank?
牛既接技好難掌握
已經好易嗱喎
利申:喺香港玩Na server
Ios係咪每次都要打id login
LOL而家係咪少左好多人玩? 個post好似都唔多人討論
呢個版本Ez 勁到痴線......快d 削9左佢啦
認真 LOL>LOEZ其他ad都平衡 得ez太冇腦 今版仲要buff咗魔劍 +隕落王者之劍+三相之力/冰拳脆皮一下Q冇咗三分一血 外加手機版自動瞄準 同埋好易拖到後期poke都poke死你

EZ低rank隊友/對線爆炸先好似好廢咁
高rank場個個識玩打得勁穩 ez勝率勁高 基本上搶到贏咗8成 好心快啲岀ban角 每邊ban一隻都好
係......但EZ 係手機版手感超好 d 操作仲順過電腦版

btw 佢而家應該驚唔夠英 所以唔敢出ban 住.........而家計pick 都無左十隻 ban 埋新人玩唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞