《英雄聯盟:激鬥峽谷》

1001 回覆
13 Like 107 Dislike
邊度有人話驚?
未遇過
10個越仔10個廢到仆街
有啲俾人殺到仆街就索性quit埋 痴線
有無巴鑽石以上 得閒雙排上大師 單排好食運氣
真,成日3ad 一係就冇ad
三叔手機更新左one ui 3.0
開game個手機頂狀態列唔識自動收埋
知唔知點搞
用iPad pro 平板模式確係爽 有無人都係咁...

好禁咩
開左平版模式都唔錯...
視覺舒服好多.. 似電腦版
最好部機自己識棟起身,唔好拎就咁拎住!
見人用mini打...
就試下用pro.. 覺得ok

https://youtu.be/szxDI80wVcs
李星,燼,酒桶,有兩隻先贏一半,歐拉夫打上路都唔錯
好滾動,終於上到金,上兩次bo都比人雷,有幾場喺我爆線,上次衰咗個bo之後仲跌落銀3,今次1take過連贏
新手留名
對LoL冇乜概念,電腦版玩到十幾lv冇玩
想問下有冇d咩教學可以學d基本概念?
只知通常AD下路,法師中路但唔知點解咁分
本身諗住打中階電腦打熟先對玩家,但之後發現新手場真人仲易打過電腦
有冇tg谷
依家呢種分路喺lol遠古eu發明叫eu流,上路鬥士坦克,打野,中路ap或者刺客,下路adc同sup,喺主流嘅打法;之後亦都衍生出逆eu流,即喺ad同sup去上路壓制對方上路發育,上路就去下路抗壓1vs2,不過逆eu主要見於高端同比賽,甚至依家直頭消失埋
lol好多觀念都可以由電腦copy到mobile,不過mobile都有唔同,例如地圖喺鏡面,上下路會調轉,地圖亦都細好多,支援速度變得更重要,同埋依家rank喺冇ban英同揀路系統,因此英雄池要深,每路都要有兩三隻英識玩,不過聽講遲啲一月開下一季有可能會有返揀路
lol有樣野叫一代版本一代神,每個版本都總有幾隻英特別op,例子上個版嘅ez,今版嘅jhin,lee ,可能喺出裝,技能等等嘅因素,不過手機版喺呢方面冇電腦咁明顯,就算隻英op對面唔識玩都有一定操作空間,除咗對面出咗兩隻呢啲op英
符文同裝備就可以抄啲勁人,moblie有得睇專精分數排行,主要睇頭二十個,當然呢啲只供參考,可以跟返系統推薦
操作基本跟返電腦,咩李星r閃酒桶E閃都做到,喺要習慣手機嘅操作方式
戴返頭盔先,我講嘅未必完全啱,歡迎其他巴打補充
我仲以為係上路d野怪適合鬥士所以鬥士行上路添
果時第一次知有依樣野覺得好新奇
佢更新完係台灣區買點好貴

有冇方法轉得番地區去日服?
香港唔出?
點課金
我課金個頁白
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞