《英雄聯盟:激鬥峽谷》

1001 回覆
13 Like 107 Dislike
法師打劫好難打 無左物防買
有冇人覺得塔殺好難座塔好撚痛 點gank人
有冇tg group
次次打rank都成班支那係度
冇人頂傷真係好易死
我多數開盾頂一下
成日揀完英入game就彈reconnect 之後永遠入唔番game
仲要俾佢當我disconnect罰時間

痴撚線 自己彈之後罰我6個鐘
你地用邊隻vpn連?
唔係求其dl個有日本ip vpn入完game就斷咩
而家登入完riot ac...之後就唔洗再vpn ... 幾日無開vpn啦已經
唔該想問下
South east asia 係咪冇得同japan ser 玩?
唔記得開vpn 揀server
而家淨係得europe 同SE asia 揀
iOS 唔del app點樣可以出返去
想知點睇自己係咩ser?我直接入左去都好似唔見有俾我揀ser
點解我而家唔洗用vpn都玩到
同意有ez已經贏一半
開一個約戰谷 NG / Rank都得 加我 我再加
Tg:fuyufuyu771

點解成日都彈依個畫面出黎嫁 又reconnect唔番入場
最撚慘係當我走場ban我6個鐘 每日都最少一次 好撚燥喎
易大真係好好用
班支那賤種重係到講點解咁多日本鬼子
痴撚線 你用緊人地個服重要係到嘈
而家無乜hard cc真係幾勁
幾時出繁體,現在都靠經驗去玩 細緻完全冇理
點知自己係咩ser? 我vpn連日本就係日本ser? 同埋係咪唔洗買鞋?
你地係玩日服? 我應該簡左東亞南 係咪日服活動好D? 不過都係等繁體台服架啦 其實都唔洗理玩住日定東南亞?
3. 遊戲升級贈送英雄(開箱不要開他們):
阿璃、易大師、布里茲、蓋倫、吉恩可絲、艾希、安妮、菲艾、狗頭、珍娜、拉克絲

4. 已確定掛日韓VPN選日韓地區的帳號,不論有沒有玩過端遊都能開啟K/DA活動(上述)及繼承獎勵(自選英雄x1、隨機英雄x3、隨機造型x1)。如選了東南亞地區,K/DA活動及繼承獎勵將延後推出

有無人知 點樣先有 果3個隨機英雄送
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞