「齊玩弄雞巴」車路士球迷開季討論區

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
welcome!
唔維穩分分鐘下個畀人開刀
撚狗就係睇到問題但有時唔識搵解決方法,你叫azp 睇多廿次片佢都係會俾人放星
有馬達就唔同
接Kante 班!
好想對獌輸
係! 我地已經唔係平常心 已經係一心想輸!
https://twitter.com/matissearmani/status/1318867791844356097
做唔到呢條外國撚頭終於有啲point ,亦都係大家講到口臭既野:
Chelsea need to drop 10 yards, stay compact,
前面三個成撚日走得太前,企死左啲位,呢樣沙蛇嗰陣已經係咁
stop relentless pressing,
撚狗唔識教迫搶結果白費體力
and bench Kante.
成鳩日傳失波
Jorginho x Kovačić is our best pivot available.
佐高係proven ,但長遠想多啲變化(買個黑鳩頂簡迪)
This defence last night allows us to invite teams on, escape the press and counter. This suits Werner, Havertz x Pulisic down to the ground.
簽到降班都唔反撚狗
下場會係佐高簡定係點
可以加速撚狗走
想佢出嬌+RJ打
留名 下場一齊同獌打三後衛
奧燒
好嘔心
唔知以為尋日係傑志賽和拜仁
咁都好係咁出post j

迪加like咗
其實到底係咩原因玩到咁 又唔賣又唔踢 佢又唔係飲水咁打交
最後一句係咪暗示真係政治原因?
成個焦點落咗
clean sheet好勁
啲comment 大部分圍繞
Mendy 好勁 有Mendy真好
Kepa 垃圾 Kepa 就係問題所在
因為阿狗奶共
利申唔撚想再睇呢隊閪波
阿狗真係賤種嚟
之前高列巴尼ig share個uyghur藍 之後都要del返
想開post一次過抽晒利阿但諗起堅尼地,雖然性質完全唔同但費時俾猁狗煩
臭燒要洗廁所
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞