「齊玩弄雞巴」車路士球迷開季討論區

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
除咗第三年教波之外係完全無pointgive him more time !
越嚟越多風關於European super league
不如打番433 用番沙蛇遺產
前面p10 w11 k29自由發揮算
高山:人類就係咁鍾意襯著有天災人禍搞埋晒呢啲冚家剷嘢
贏精宮冇用MM打翼

依家又用返
屌你老母撚sir
好難得有領隊玩到個個球員⬇️rating咁款
上年開始 kepa 82-->72
mm 78-->81-->77
RJ 77-->79-->77
kante 88-->82
美隊 87-->84
雲拿同kai玩咗一兩個月已經跌緊

相反借走咗嗰啲 巴鳩 切 竟然不跌反升

CLS,撚狗唔好再搞破壞啦dklm
問題唔係kai到,係小毒毒太廢,傳波差,又少現位幫波,kai番得太後拎佢會無威脅,畢竟佢唔係夏殺咁可以係中場拎波跟住一個扭晒既人

中場問題係佐簡一齊出簡直係災難級,佐無長傳,變相佢唔用短傳係廢左武功,佐一落左去拎波,但毒毒唔現位幫,無人同佢配合運個波上去,asus先係佔中三人最重要果個,高佐可以玩彈彈波,甚至得高一個,佢都有辦法靠波底好去推番生個波
瞓醒仲係好燥
已經完全無左班霸個種食硬你既氣勢
點解要攬炒
點解要破壞
Asus反守為攻 護波能力強 串聯能力高
根本就係中場節拍機
偏偏就成日Sub 屌你老母林伯特
fifa嗰啲睇過就算 唔好咁上心
佢係tune快節奏嗰個,唔exactly係節拍機
以前歐聯小組賽,三場主場全勝係最低消費

依家主場對西甲非傳統三強,一球不入,竟然用唔失球嚟打j,可見車嘅心態同小組三四名球隊無異
屌你老味以後再放mount 正選打翼嘅波我就唔撚睇
半夜三更睇到谷鬼氣
just an example
唔通fifa話mm有89真係有89咩
頂你獌狗已經連勝兩場起哂機著哂火,下場返主場,仲唔打你落水狗垃圾車!!!!!
有撚排你捱 契爺點都要契仔打正選 實塞佢落去
影響唔止佢自己 影響埋其他隊友build up 唔到
前面有美斯都冇用啦 都運唔到個波上前場
屌你個老味經過理髮鋪,佢同我重播垃圾車
琴晚睇到我一肚火
Full team 都踢成咁 林9仲有咩藉口
第三年教波關我地閪事,要實習咪慢慢去英冠學野
護林狗我屌晒佢地老母閪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞