「齊玩弄雞巴」車路士球迷開季討論區

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
Starting 11
Pulisic Werner Mount
Lampard Havertz Kante
Chilwell Terry T. Sliva James
Cech

訓左冇睇
大家既要求已經比撚蛇搞到愈黎愈低
琴晚場波 隊波keep 住無form
感覺係靠前面幾個神來之筆自己入到波搞掂

死出mm 又係唔知做咩鳩 攞左翼黎打 不嬲廢 都算數 迫美隊去右翼 結果咪隊波斷哂雙翼囉

下半場出到黎以為撚蛇醒覺 寧願斷一邊好過斷兩邊
擺番美隊係左翼 立即生番 點知過左一陣又交換番位置

揸住個咁既陣都可以踢得咁撚柒 無番咁上下廢都真係做唔到

蘇馬又變番黑白相年代 係咁短路 靠chilly 係咁執屎 但場場係咁都唔係辦法 chilly 如果果場踢得柒就仆街了
依個應該係今年既聯賽盃陣
話咗
下一場係唔係十二點半?
屌 (面皮)無撚敵陣
咁搞法我驚會忍唔住反猛
G持 隊波好轉前唔係深宵西波
撚狗係咪當左猛狗係迪馬三寶陣個奧斯卡
請埋咁多兄弟返黎,終極目標就係全部出山踢返波
49000兩連勝
我轟兩連和
幾時先可以岀返正常翼
kepa:我想同sliva踢波
仲係度講出咩人出咩人
琴晚有睇場波就知出咩人都冇用啦

人地迫搶係迫控球既人+傳球目標
所以我地就算交到粒波出去, 都好快比人夾
我地就追撚住粒波黎跑, 完全唔睇西維爾其他球員走位
等人地傳走粒波先去迫第2個
唔係兩連敗都偷笑
有機會打反擊

西維爾回防快撚到,都算
我地班人,拎到個波,咬個波,再睇下前面比咩人先
冇人就回防
咩時區
撚狗係連Kai 點用都未識
買人全部都要versatile
但你自己冇套固定戰術 點versatile 都冇用
It's not "lest we forget," it's "lest we remember." That's what all this is about - the memorials, the Cenotaph, the two minutes' silence. Because there is no better way of forgetting something than by commemorating it.
冇a cole j cole?
AEDT
格離般奴其實已經連續2次俾人救到12m
(🌕) Eden Hazard will miss El Clasico due to injury. He will be out for at least another 3 weeks. @jfelixdiaz #ElClasico 🚨🇧🇪

幾時叫返巴哥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞