「齊玩弄雞巴」車路士球迷開季討論區

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
屌你老母撚狗
林伯不除,車禍難止!
Thank you and goodbye Frank!
條垃圾連thank都唔值
直接fuck off lampard
一味靠球員質素自動波,上年係咁,今年都係咁,前四都唔關佢事
你知我知單眼佬都知
我轟30分鐘兩隻翼就會換邊踢
好似大家都踢左邊 輪流踢咁
成班企近啲 多啲人幫波係咪咁難呀
上次benson matthew已經屌車好似踢到social distancing咁
kai mount timo廢撚曬 有小範圍技術可以彈波再走 撚狗就下下要佢地一攞波 修正 轉身 扭返三四個先俾
簡迪啲控傳廢 又唔識駁腳 佐又因為後面做波太柒拉到好撚deep 結果前後場斷開曬

真係屌都廢事 一日撚狗唔走一日都係災難
雲狗睇耐左 其實冇能力做咁多野
根本就要減少佢掂波 比佢係前面走位+最後一腳

我屌你老母隊波 猛狗 RJ 毒 happy 雲狗
有成5個係瘋狂甩possession
教練又廢 唔識用戰術減輕佢地傳波路線
其實點解kepa 可以廢到咁
廢到好誇張
80m 買到條咁既垃圾番黎
全隊得高華錫帶波盤扭推進能力,全隊波波底最好係佢,竟然擺係後備坐60分鐘,我玩fifa都識教波過撚狗
尋晚證盧sir指揮足90分鐘,撚狗橋埋雙手企係指揮區食花生,唔識指揮就死開啦
發現迷撚們因潛水太耐,忍唔住要上水留負評
不過認真,西維爾係逼搶同控傳係唔差,會好過獌,星期六比較擔心係輸12碼
同隔離獌個蘇b 一樣囉 人地坐係到玩ipad
所以兩條友都係on99
但琴晚人地作客贏波咁解
fb啲護撚手多到
琴晚換左asus 出黎 已經做到要既效果 係中後場自己帶波推兩野再傳上去

撚蛇你下場咪繼續唔好出高囉 成條中場好似斷撚開左咁 前同後完全連接唔到
仲有rj啲斬波睇得好撚痛苦
出豬蛇就玩地波 唔出就玩燒味
撚狗一日唔out,車路士一日都冇運行
分返清先
Kdb lkk 25呢班全部都係球探之神搵返黎
有冇AVB都會照簽的
想知AVB真正買人可以參考熱狗一字排開
斬比唐氏頂
其實Kai 係應該多啲返後拎波組織,琴日後段有打多啲,因為佢利華係打得好前
買全部新仔得兩個冇料打英超都算好啦
連神鋒Bamford 而家都企到英超正選
尋晚好彩西維爾前面係蘇素同盧克迪莊,第二隊d前線質素好d,有施華文迪都難救
白卡佬根本冇捱夜睇閪波
一日有撚狗 Mount就會正選
屌佢老母用多啲奧袋啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞