[PS4] 機動戦士ガンダムEXVS MAXI BOOST ON 討論區 (33) 我認為F覺先係世界上最強既覺

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
真 有replay就知咩事
打得隨機
我點睇佢都係新手
其實打rank出埋勝負之後俾人抆線都應該要計呀
前功盡廢好灰姐
其實好易
你揀連戰之後排隊嗰陣抆都計
利申試過兩次贏完排隊斷
返嚟冇咗個分
應該斷線當對面羸 自己輸 隊友唔計
要送分比人掛機咪得 對面無分真係on9
未出揀連唔連戰嗰到就斷
明明打房唔係咁會照出連唔連戰畫面架
未必關事 早幾年睇日本仔打都會用鳩step戰術
其實呢個回避方法對上級者黎講幾常見 橫step一下後step一下 不過瘋狂9step就少見啲 見到呢啲人如果partner贏到佢partner既咪同佢鳩step 佢唔返去救既只會輸 返去救咪到你偷佢

如果partner唔夠打既咪直接一開波唔理佢/同partner講夾佢 或者揀啲有浮遊炮既機針機打

埋去格都係一個方法 其實你自己可以試下 step幾下就會無boost 你同佢虹合既話你贏面大好多
想訂做大掣,改掣請tg

https://t.me/HKArcadeCustom

阻到大家唔好意思

咁佢贏呀嘛
與其發火不如諗吓點破解仲有用啦
無發火
拖橫格9入算
格唔格到就隨緣
有冇片,堅想見識下
有時兩邊隻揪緊對面係空中我都9step得佢落黎先再打 始終自己愈多boost對自己愈有利

Step幾下自己要回氣對面又估到咪連到一套 呢個戰法唔work架

唔係個個都當seed嗰隻咁玩啦
其實真係要雙方實力有明顯差別先會地面step 兩下hea 佢。
例如我睇見d 綠lock 位就喪bd 入來喪開槍d 人,多數都係新手,入到紅lock 都應該冇左半條boost 有多,step 開佢d 槍之後佢落地死硬。
玩2500red frame有咩要注意 唔係紅龍
呢部野好似好岩我玩
唔好用主射起手
有時排rank 會見到有d玩家橙色字others 有無特別意思
抆線狗
唔用主射起手用咩駁特射
抆線/斷線得多會變色
越多越深色
原來係咁
唔該晒兩位巴打
D架仔實力差唔係好遠都會係地下L STEP幾下架 咁都玻璃心真係冇計
街場濕fle都玩到7連打rank有3連算偷笑
rank有個stanstan係咁掛機。。做咩事。。
出左名 由佢 記住佢個軍階有佢份就唔好入場
佢地唔知有呢個迴避方法姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞