[PS4] 機動戦士ガンダムEXVS MAXI BOOST ON 討論區 (33) 我認為F覺先係世界上最強既覺

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
究竟要幾快先出到
冇野了
你睇前幾分鐘
佢話普通背A>ab落地會入咗個bug mode
呢個時侯普通背對>ab就落到
然後呢個mode一 bd 換裝 嗰啲就解除
即係實際上冇乜用
明白曬thanks
實戰好難用得返出黎喎 除非step住玩
奇怪知識又增加
好貴
唔係bug技 之前花生台有人問過
之後有人拍埋片教你點出 但係個post唔知去佢邊
唔多實用喎,唔BD 唔變形鳩STEP 等AB?
你一睇擺條片上黎睇睇
學佢最尾飄飄下 試咗實戰一次 直升機可以用下
出完背槍ab之後 未cc cancel過既情況下再背身step ab
你試試 我都係問個fd聽返黎 但自己未試過 不過佢過唔太實用 好似俾人捉
無咩意義 無得bd無得用其他攻擊招一係就你死一係就你partner死
企鵝搭我e覺zz 係都要迫我上前dont know do what
仲要助かりますた我
zz用返s啦
Part3000既話用e穩陣啲 又可以用黎走 如果爆s反而未必有咁好走 因為s覺如果唔係full覺爆既話只會回到好少boost 但e覺就算爆半覺都可以回到一半boost仲要加防 所以為穩陣既話e係最好 反正e都可以用黎進攻
係唔係你好快就已經好少血而佢又好多血 咁既話zz出去爆彈都無咩所謂 人地lock你又要小心俾企鵝啲飛彈炸 追企鵝又驚俾你偷照炮 或者佢對自己既自保能力有信心咪俾你去 邊個先落好睇戰場形勢 我成日用master都會放細機先落

鳳凰2500 反而遙遙3000
流星號得2000
搖搖3000都正常
有無source
無既話聽住先

原圖,不知來源

希望見到正義同熾天使登場
吹水啦
星際同燃燒同一系佢會3000

鳯凰直頭一二號機之上點會降格做2500
花生台有雜誌圖
出埋雜誌圖wo
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞