[PS4] 機動戦士ガンダムEXVS MAXI BOOST ON 討論區 (33) 我認為F覺先係世界上最強既覺

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
怕咩 norn AB咁勁 唔亂上前都無咩野
歡樂用還好
第一次, 自己都覺得好離譜

俾隻剎那名巴尼渣古屠到。。
就黎跌返落銅 好灰
https://youtu.be/B1NFlFqxR1Q
請隻NU食左2次GN ARM好爽
-6到遠到咁都中隻nu真係抵死 㩒兩下ac咪好
日本水平打到上銀牌你已經迫住要成日同人分開隻揪
如果佢纏左你你唔望佢走去幫隊友就算你幫到隊友都好可能比佢執返一套
所以好多時可能打成十幾廿秒先可以有一個機會抽身去連携一下
你覺得一打一冇用係因為港服水平你唔望對面走去幫partner人地都執唔到你一套姐
你日服真銀牌已經玩緊槍戰啦
邊個仲會偽1打1
早晨!

想訂做大掣,改掣請tg

https://t.me/HKArcadeCustom

阻到大家唔好意思

真,根本係槍戰多,邊個衝死邊個
架仔打到頂上都係打擬似怠
你最多可以玩一般玩家做唔到d高端玩家嘅水平
但你唔可以否定到d高端玩家打成咁係建基於佢地嘅單挑技術個個已經上到頂
幾時變左一打一就等於衝
Me衝衝子 俾人二打一
唔係咁意思,純粹講槍戰情況多,想壓入去易俾人雙lock
唔係講1 1 就係衝
你成場都唔俾人射down 就有機會全場槍戰
造成分開1v1嘅因素唔一定要冒住雙lock壓入去
學樓上話齋除非你成場都冇比人打down
如果是旦一隻down左就好易比人搵到位分開隻揪
頭先係間世界房度[img]累輸房主俾人踢
我都唔識講, 我真係盡左力唔夠勁, 一黎對面真係守得好,
二黎我真係唔知呢位係咪鬼佬既隊係度做乜鳩,
10戰1勝我cap左3場出黎, 場場都係咁上下, 我係細機, 部大機第一命唔爆seed, 落左黎又唔爆繼續磨到殘血受身
請俾啲意見我點先可以幫到[/img]部大機
https://www.youtube.com/watch?v=bUectPGot2M
其實拎滿覺受身已經知嗰場輸咁七成
是但啦
第一場無限正義無乜野 只係要用多D下格
反而00Q唔知想點

第二場禁斷用地圖炮多過BZ 地圖炮係綠Lock封位用
不過你隊友係有手有腳系列
佢3 鋪都係儲滿條F 覺用來受身? 同埋00Q 打到咁又唔似佢main 機...... 第一場感覺佢係衝上去俾人夾咁
想請教三高charge B 有無得落地?同點出?
我反而覺得第一場麻麻
綠lock回力標同assist
又比雪崩入到
仲cut埋00q覺醒技
有,N 叉B 同方向叉B 都可以用A 落地,個人覺得得N 叉B 有用
正身咪有得amc落
00Q第一條命都唔識點入到格
無正除咗可以試下入格之外我都覺得冇咩問題
講漏咗 無正打到咁上下要爆seed
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞