(含劇透) 在地下城尋求邂逅是否搞錯了什麼 16卷

386 回覆
5 Like 5 Dislike
依家同貝爾約會嘅係海倫?唔係芙蕾亞?
會唔會講番幾時既芙蕾亞係真係佢
幾時既芙蕾亞係海倫扮
第一日芙蕾雅,第二日海倫
睇左咁多日情報同翻譯既整理

平時全程都係芙蕾雅扮 得約會第二日係海倫

目前得返希兒係咪分離人格呢點有疑問
一直都覺得芙蕾雅係痴女
但第一日嘅表現真係唔似芙蕾雅
好似第二個人咁
原來芙蕾雅都有正常嘅一面
手遊聖誕劇情希兒自己同自己對話
輕國更新左第3章同獨白3
敵對派閥的幹部大早上就出現在這裡,他們有這種反應也是理所當然,但是——
(……好奇怪。拜訪的時候,我都好好地說了……『請賜教—』的……)
只有天然呆(艾絲)混亂至極。
她按照洛基說的去做了。
然而為什麼會變成這種馬上就要互相殘殺一樣的氣氛。
是自己哪裡做錯了嗎。
還是說自己被坑了嗎,神大人(洛基)——
天然呆(艾絲)的臉上流下了冷汗。從龍之少女那件事以後就變得疏遠的,心中的幼女也趁這種時候擺出謎之姿勢,雙手合掌。
在看不出感情的表情之下,一個勁地動搖的艾絲什麼都無法回答

真係好 可愛
外傳11
第4章個英雄譚故事完全係貝爾同芺蕾雅
海倫出手,出還人情
不過下集其實奧塔可能會放水
手遊同16都講左奧塔好睇好貝爾
佢都知道美神追求既係靈魂發光既貝爾
如果直接捉左貝爾返黎都唔起美神真正追求既可能奧塔會放水比貝爾當試煉 等貝爾同蜜雅媽媽用嘴遁說服芺蕾雅
貝爾肯練到幸運A就得
好似彈丸3教主大人咁
誠哥嘅幸運實在勁過狛枝太多
唔對等嘅交換
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞