(含劇透) 在地下城尋求邂逅是否搞錯了什麼 16卷

386 回覆
5 Like 5 Dislike

尋日偷跑左 圖源係支那嗰邊 睇左部分情報 仲消化緊 有d爆

個人預計最遲18卷開頭升5
正式升5?
貝爾用艾絲上2既同樣時間上lv5
比佢打多一年黑龍都要跪係度認錯
我諗下次更新status就應該5了
無返lv10都唔駛見黑龍 姨媽d技能咁屈機都要滅團
睇完都幾爆,但我唔鐘意依個發展
整理部分情報

1.大家認識既希兒呢個人格唔存在 一直都係由芙蕾雅同希兒本體既海倫變身扮演

芙蕾雅外傳女神遇到+進行交易既希兒=海倫 而家係芙蕾雅眷族lv4治療師 有招變神魔法可以變成芙蕾雅同希兒 同理芙蕾雅都可以變成希兒

呢part好混亂 暫時未有人搞得清楚希兒幾時係海倫扮幾時係女神扮

2. 今集講希兒(女神)邀請貝爾去約會 約會前俾白妖精綁架為左令佢成為襯得起女神既約會對象強行用各種方式訓練溝女技巧 玩到貝爾個面板升左700幾能力值

3.女神俾兔仔派卡 下集疑似準備夾硬黎

訓先聽日繼續追

補多兩張海倫既圖幫大家恢復記憶
基於本傳係講男主英雄救美 有理由相信下卷劇情又會再反轉
海倫係芙蕾雅眷族?只睇左動畫
動畫都有講希兒係芙蕾雅眷族
白妖變左master
好彩唔係奧塔做 如果唔係變左一心肌肉
白妖差d搞到所有妖精後宮直接出局
detail啲講一直都唔關海倫事,認住希兒=芙蕾雅就得
畫沙巴你好
又係一本一回既時間
老老竇竇好彩我係春姬黨 如果唔係都幾崩潰下
男黎
黑白妖精都係國皇
白妖好注重禮儀既妖精
你只係一個外掛
我指貝爾認出海倫假扮希兒
點都好過希兒成個人設暴走左
不過之前一直有人估希兒係芙蕾雅既分身
早晨

主流一直都係估緊希兒賣左個身體俾芙蕾雅黎交換肉體玩

點知根本一開始就係女神本人 情報一出希兒股直接爆炸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞