(含劇透) 在地下城尋求邂逅是否搞錯了什麼 16卷

386 回覆
5 Like 5 Dislike
原來係手遊,想問手遊係咪有好多小說無嘅劇情,係嘅話dl邊玩邊睇
3周年重要d 講返黑暗時代
唔算好多
唔覺得會🤣🤣
睇下雞竇隻大嘴蛙既下場
有萬寶鎚都無贏既可能性
同埋要打贏佢就等於超越劍姬
本小說同完左無咩分別
另外連動機都冇。。。
除左豬人老強左劍姬 我都諗唔到有咩動力令具爾爆過3Lv既洪溝
打就一定打架啦 但就冇可能贏囉
你話萬寶鎚比佢做底炎金四戰士其中一個都偷笑
打炎金應該無問題既

但睇芙蕾雅語氣我覺得係直接搶 唔會俾單挑機會兔仔

所以兔仔得2條路揀 一係失貞操 一係走佬出城
走佬反而有機會?
之前比洛奇追殺好似都諗過下走
目前城外其實有唔少線可以開 學園 魔法大國 暗夜騎士

出城都係條路黎 但諗深一層本傳既主題係拯救 以呢個主題去諗男主可能都係正面面對多 打打打一輪最後嘴遁芙蕾雅完場 問題就係點打
睇翻動畫真係痴線。
怪物祭
希兒(女神)出門無帶銀包,變翻女神同洛基見面,行先一步等洛基埋單,去睇貝爾同大猩猩打,
睇完變希兒翻餐廳等貝爾,再同佢講睇佢戰鬥睇到入哂迷。其間Hestia又訓著咗同唔到希兒接觸。
戰爭遊戲
送道具助攻貝爾打贏場遊戲
係被阿波羅
其實我覺得今次芙蕾雅要搶佢 佢想走都冇咩可能走得甩
我估一係芙蕾雅自己放棄 一係貝爾真係扮投降
輕國第二章已update
唔知受左咩刺激翻得極快
一日一章好撚癲
估唔到卡珊專登為左預知夢水左達芙妮落地下城
后宮+1達成
話時話之前月神劇場版都有出特典小說
講赫爾墨斯既內心戲
等16卷同時可以消磨下時間
卡珊本身就係想入兔仔族
就係因為個2億比達芙妮拉走左
Nono 16卷第二章果度 卡珊比貝爾搞到hand機
之前既描述算係少少野
今次不得鳥
動畫同小說比會唔會少左好多野

睇完動畫第2季, 諗住由卷9開始睇小說
魔法大國會係外傳千之妖精線
暗夜騎士大森話好想比佢出場但冇機會
本身想做三周年援軍但放棄左
蜜雅媽媽應該會出手 搶返希兒返黎洗碗
如果睇小說就由頭睇起啦
淨係第2季戰爭遊戲你都睇少左好多野
救春姬個度又少左好多內心描寫
下面時間線COPY 巴哈既
https://forum.gamer.com.tw/Co.php?bsn=45499&sn=4746
其實蕾菲亞都好有主角氣場,想睇多d佢係本篇既表現
佢外傳已經係主角咁濟嫁啦
正傳留返比其他人啦
洛基原來知希兒係芙蕾雅扮 怪唔之得咁鍾意去佢度食飯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞