(含劇透) 在地下城尋求邂逅是否搞錯了什麼 16卷

386 回覆
5 Like 5 Dislike
芙蕾雅
結果今集係因為比白妖家暴所以升咁多
應該唔係
今卷無更新過數值
卷尾嗰個應該係15同16之間更出黎
唔係ar
一直出黎果個希兒都係芙蕾雅,海倫應該直頭無同貝爾有任何交流過
更加無扮過希兒出黎,除左今卷。
只係希兒個名原本係屬於海倫,但海倫同芙蕾雅定立契約果陣奉獻左比芙蕾雅。再被芙蕾雅拎左個名黎用,希兒個外貌同身體同海倫完全唔同。海倫都要靠魔法偽裝個樣
其實16個數值圖
係打完破壞者
定係打完外傳12
定係同白妖修行既數值黎
白妖要訓練貝爾禮儀去同希兒(芙蕾雅)約會
但唔多合理 能力值升太多
外傳12之後貝爾都冇做過咩事
今集白妖既約會訓練係令到貝爾認為琉同艾絲既訓練係可愛
所以能力先升咁多
如果咁仲未更新下集會直接全ss
15既能力值係外傳12之後
伏筆王大森 希兒真係連game都好似冇見過赫斯提亞
外傳12條time line 係15之前咩

睇黎我要重溫返15先得
14>外傳12>15>16
咁貝爾再操埋上全數值上s 又可以升lv5
係呀
因為"小小事"而用過隻手先搞到隻手比人落重藥
本身15已經可以升
14 lv4全0個時 琉已經話貝爾能力值同佢差唔多
外傳12秒成埋lv4 食人花都係全0
依家3a1s 一定有lv5 實力
都唔小小事啦 秒左龍仔
15係可以升阿 不過乳神唔同貝爾講嘛
加上外傳12 秒龍仔已經夠靠偉業升
正路就操到全數值S 先比佢升LV啦
咁佢15卷真係咁輕描淡寫呀嘛
下集美神搶人 可能到被奧塔家暴
手遊講過奧塔覺得貝爾同以前既自己好似
都係不停受到挫折再克服成長
奧塔練完劍姬練兔仔
劍姬end可以做證婚人了
生埋仔做教父
白妖捉人係最頭喎
https://www.ptt.cc/bbs/C_Chat/M.1602645777.A.EAA.html

PTT有人整理左劇情
同之前情報有D唔同
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞