[PC/PS4] Fall Guys之外掛超能力大戰/ 終極淘汰賽第二季 討論區 (11)

603 回覆
0 Like 0 Dislike
我都係ps4唔係pro
點解d人全部叫fallguy+數字既
已經知你係PS4 玩家
其實搶尾係要點搶
係埋身禁實/禁一下/定一定要係背後先搶到
玩親都輸但係其他操作都冇問題
背面正常㩒一下都得
pc個server一日disconnect幾十次
呢兩三日好興贏左等其他人完嗰時斷
所以有啲關等得都唔想贏住
PS4 都有, 好幾次衝左第一名斷線
屌拿星 依家又有番即刻到終點掛
PS4 斷線斷到老母
有冇人試過爬山雙冠軍?
頭先同另外一個人一齊捉住個皇冠
個冠軍動畫係佢隻人
但我都有皇冠
呢兩星期真係差撚到
試過, 本身屌左但見到有冠
今日PC斷線斷得有啲過份
2次 玩到最尾HEX 跳跳下斷線
1次 第一關60人未起行就斷
玩呢隻game 真係用石頭掉自己隻腳
仲要啲濕鳩外掛多番 尋晚遇2次
搖搖板本身已經長到死
仲要盤盤都有撚樣守板,唔係誇張,真係80%有人守,勁嘥時間,官方其實要做嘢fix下
乜真係咁好守咩? 又唔係守得叻 純粹拖長哂啲時間
而家新map機會率高左
成日都出knight fever,都無乜所謂
守橋其實都破到
Knight Fever經常性等到夠鐘,近排一等得耐就易dc
係破到呀,所以咪就係話佢地嘥時間,到最後入足哂所有人

試過一次咁大把比人守到滴水不漏,有6條友守 嗰次真係過唔到,但最後好似連佢地自己都超左時
咁係呢六條友戇鳩姐 唔計時
守到好既話 三個人守已經可以篩走好多人
你行得前又識卡板 可以篩走啲人易啲拎冠
有咩問題 都係玩法黎
睇你想唔想咁玩咁解
所以我講既POINT係 , 守得黎又FOUL唔到人 純粹拖長時間好煩姐
同埋個比例太誇張 , 真係80%有人守 , 以前水漲守橋都係5050 , 而家守板80% , 反而守橋得番10%都唔知有冇

同埋就算比你守板FOUL到一堆 , 大概入左18-20個人 , 到最後通常都係要玩4RD先會FINAL (除非d人數好靚入9個必final) , 變相都係慳左1rd咁大把
而家嘅樂趣係邊個搞我就死都唔俾佢贏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞