[PC/PS4] Fall Guys之外掛超能力大戰/ 終極淘汰賽第二季 討論區 (11)

603 回覆
0 Like 0 Dislike
我發現每日更新既第2行商店SKIN成撚日重覆
好心佢改下第2行SKIN既隨機性啦好MA?
唔想買就唔買架啦,日日都係果幾個好似想要我買左佢咁
我估佢地跳既時候撞到大家
然後大家落地失平衡
最後一野比碌棍掃走
我見有幾獲d人都係咁而輸
我直頭覺得要有3行啦
一行for新衫(但要王冠)
二行for今季新衫(代幣only)
三行for舊野/顏色/動作
想問下依家pc多唔多外掛?
唔多 但會有,一日1,2個左右
個捉冠問題仲未完全解決,岩先咁樣輸左一場

下個月Season3
Shop寫仲有11日
咁快就又一季,不過玩家已經流失得7788
留返仲玩個D都好勁
而家拎冠冇第一季咁易
冇乜差別,人地勁左自己一樣進步左
少人玩真係冇癮
PS4等好耐先開到一鋪
之前晚晚都玩陣 而家都費事開
https://youtu.be/IWW1Vay0HPc
一分鐘解釋Fall Guys大量玩家流失嘅原因
佢老母有easy anticheat都有人開到hack, 以為開波突然消失嗰位走左人,結果我地未到中段就出局,消失嗰位win
好多因素,外掛 玩法重複 大部分Streamer轉去Among us等等

Let's see黎緊幾季會唔會有突破性發展,重新再hit過
整翻個即時檢舉同workshop自訂map仲實際喇
Season 3 12月15日開始
又推遲左?
點撚解D限時模式永遠MATCH唔到人?
唔止今次,一直所有限時賽都係MATCH唔到
有無人都係咁?
好似幾正咁
冬季版
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞