[PC/PS4] Fall Guys之外掛超能力大戰/ 終極淘汰賽第二季 討論區 (11)

603 回覆
0 Like 0 Dislike
https://youtu.be/B7RueaO0vBg
水漲 > 得兩人晉級 > win
當初一出個時極想玩, 但係部機太廢玩唔到所以退左錢

到而家已經無人玩, 無人玩既battle royal game = dead game, 叫做慳番20usd
少左人玩唔等於DEAD GAME
師兄玩到咁大怨氣
明明等場一定1分鐘內都叫dead game
更新完反而出返舊場多
我s3就係要玩新場, 舊場嫌玩唔夠咩
仲要連續幾個final都係我最憎既showdown, 真係佛都有火
Amazon prime 香港連得唔得
不過為件裝又好似好痴線咁
.
屌你次次差一兩名先拎第一
我都試過
一樣係用香蕉skin
有好多損人不利已既死賤種玩see saw既時候
好鐘意係check point前塊板,企係某個位
然後傾斜塊版到某個點,等後面d人點跳都跳唔到
當佢地跌落去既時候又返返轉頭繼續重施故技
最尾搞到好多後排既人fail曬
仲好笑既係玩野班友都fail埋
呢個就係season 3.5個名嘅由來
好仆街
https://twitter.com/FallGuysGame/status/1351175904853168144?s=20

stop with the yeets name it anything else just don't include the word yeet please im begging you
yeets 有咩問題?
無人玩3.5?有新關
得1關之嘛
不過舊版整左幾多野(加野)
有D變易左
.
俾Epic Games收購咗
間中都仲有玩下儲下skin
隻game賺左咁撚多都仲要賣
唉,除左之後唔玩之外
真係唔撚想明呢班友諗咩,費時一陣變左rocket league咁
唔通好似10年前間rovio咁
紅左一隻憤怒鳥,年賺55m歐羅之後玩到見紅,大裁員高層換血,再幾年後breakeven先自己走去搞上市咩

呢d明知自己只會爆紅一次既緊係快趣收錢走人
supercell都係
比企鵝收購
不過家陣佢地d手機遊戲質素係點就唔知
睇黎普通
收購後出左3隻,有兩隻已經收左皮
剩番隻Brawl Stars 一月有17m 美金收入
完全係靠之前d舊game 頂住

supercell
2016 收入 USD 2.3B 利潤 USD 924m
2020 收入 USD 1.5B 利潤 USD 463m
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞