[PC/PS4] Fall Guys之外掛超能力大戰/ 終極淘汰賽第二季 討論區 (11)

603 回覆
0 Like 0 Dislike
新手想問下有無得特別指定玩邊一關?
定係一定要玩主要等佢抽?
完全無
想練都唔得
騰訊中國真係世界毒瘤
[YouTube] 想開fall guys直播搲時數再捐612
https://lih.kg/2433786
想問依家fall guys剷咗再裝返係咪要畀錢?
免費下載嗰陣已經玩到依家
最近想裝ff7要多啲位先要del
應該係唔洗
係咪del完可以喺‘內容保存庫’搵返再裝?
每月免費遊戲
更詳盡的列表見PlayStation Plus每月免費遊戲列表(港台區)。
Plus會員每月可免費下載數款遊戲,每月初會更新一批新遊戲,只要在期限之內領取便能無限次數下載遊玩,一旦錯過領取期限便無法取得當月遊戲。值得注意的是,只有在擁有Plus會員資格的期間才能下載領取過的遊戲,如果失去會員資格,之前領取過的遊戲將會被封鎖而無法下載,不過只要再次成為Plus會員便能解除下載限制[9]。此外不同PSN地區的每月免費遊戲不一定會相同。
或者講要比錢SONY
而唔係比錢買GAME
如果本身有KEEP住買會員就冇影響
唔該晒放心哂
幾時先第四季 三個月喇喎
3月中左右
有team驚mode,又迫害孤兒仔
包括我
發覺跟本一兩個勁既已經可以帶起成team所以team game成日輸既自己都要檢討吓
不過當然遇着啲隊友真係太廢嘅就冇計
agger
最鍾意玩team game
踢波成日carry隊友
特別踢波 搶蛋 跳圈呢d我諗10次真係贏9次
我玩TEAM驚成日輸
3分1機會好多時都係輸
由其搶企鵝經常玩到講嘈口
跳圈唔敢講
踢波搶蛋推波識少少技巧贏九成
team game係用黎追殺啲多雞老屎忽
一係佢死,一係我亡
企鵝先最好玩不過跳足全場隻好指好撚攰
推雪球我好似100%win

不過跳圈我輸得最多,得7-8成
好睇每個人嘅contribution
見三四個隊友走同一個area 真係火都嚟
搶企鵝 要捉不斷跳嘅人
要前後包抄同時捉
我知呀。。
問題係次次一開波
都捉唔到企鵝先麻煩
就算比我捉到,後面冇隊友幫我拉人
好快就比人前後夾攻拎走企鵝
最大問題係12人對戰都出企鵝先最惡頂
人少到乜冇人支援
好多時其中兩隊都拎百分以上
企鵝最好玩

跳圈最易輸
我相反
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞