[I/A] 火影忍者疾風亂舞 (70) Android兩周年紀念

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
神佐夾朋友電腦神佐,上晒buff, 電腦神佐200氣打過千萬(白字)

天文數字了

估計雙神嗚上晒buff 200氣一樣打1300萬

如果以後啲boss都成幾千萬血 隻game就玩剩兩隻角色了 真係好on9

on9 green會出六道 輪迴寫輪眼 無效關
其實我唔明
點解鳴招技只係六道
明明另一粒係尾獸

佐助又係明明有埋雷屬
點解唔增設新屬性

兩招技type冇錯啦,一招個名有六道,一招用輪迴寫輪眼控制全部尾獸
set到兩隻咁高dam,睇死佢之後又出六道同輪迴寫輪眼無效關
神佐夾朋友電腦神佐,上晒buff, 電腦神佐200氣打過千萬(白字)

天文數字了

如果以後啲boss都成幾千萬血 隻game就玩剩兩隻角色了 真係好on9

agger

天文數字了

agger

所以抽唔到都唔洗SAD
其實我唔明
點解鳴招技只係六道
明明另一粒係尾獸

佐助又係明明有埋雷屬
點解唔增設新屬性

兩招技type冇錯啦,一招個名有六道,一招用輪迴寫輪眼控制全部尾獸
set到兩隻咁高dam,睇死佢之後又出六道同輪迴寫輪眼無效關

原來係咁
感謝秘書巴解答

幾時有20打?

貓歡巴打可唔可以
加我好友

你加我啦

天文數字了

agger

所以抽唔到都唔洗SAD

幾千萬血應該都難唔到帶土,除非限用木葉
20關成日死
35鳴打人又無效
只可以靠助人
有冇話用邊個助人最輕鬆過20關
同埋點開埋另外兩個隱藏關??

唔該巴打們話聲細路知
20關成日死
35鳴打人又無效
只可以靠助人

唔該巴打們話聲細路知

紅字打第10關3次同5次就得
20關就用帶土/神鳴佐
頭先打storm4 鹿丸dlc,有個回憶係第四代同帶土卡卡西扮唔記得小凜生日,諗住俾驚喜小凜,點知玫辛奈以為佢地真係唔記得咗跟手打到三個仆街
20關成日死
35鳴打人又無效
只可以靠助人

唔該巴打們話聲細路知

紅字打第10關3次同5次就得
20關就用帶土/神鳴佐

thx 秘巴
頭先打storm4 鹿丸dlc,有個回憶係第四代同帶土卡卡西扮唔記得小凜生日,諗住俾驚喜小凜,點知玖辛奈以為佢地真係唔記得咗跟手打到三個仆街
頭先打storm4 鹿丸dlc,有個回憶係第四代同帶土卡卡西扮唔記得小凜生日,諗住俾驚喜小凜,點知玖辛奈以為佢地真係唔記得咗跟手打到三個仆街

秘巴有無課181用卷換張嗚媽

秘巴有無課181用卷換張嗚媽

冇啊,本身想課,但月尾去旅行所以都係唔洗錢住
新三竦分別係體櫻,技鳴,心佐

event奬品,有新忍具
復刻

微型風遁螺旋手裡劍

出完都應該無人用
新手一問,隻新嗚可以點升必殺lv?
唔可以用5星萬能卷?
(棄左半年,好多野唔識,求教
新手一問,隻新嗚可以點升必殺lv?
唔可以用5星萬能卷?
(棄左半年,好多野唔識,求教

暫時冇得升,忍道同技都係

微型風遁螺旋手裡劍

個忍具應該係for神鳴而唔係呢隻鳴,加100%攻
單抽中左鳴人

單抽中左鳴人

單抽之鬼
頭先打storm4 鹿丸dlc,有個回憶係第四代同帶土卡卡西扮唔記得小凜生日,諗住俾驚喜小凜,點知玫辛奈以為佢地真係唔記得咗跟手打到三個仆街

佐助突然出心屬好唔慣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞