[I/A] 火影忍者疾風亂舞 (70) Android兩周年紀念

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
痕,再課左一set, 第三下中左嗚門
棄左半年,我回歸鳥

有張超忍卷,可以換一張限
以下幾張應該點揀

我會揀帶土, 依家咁強勢

帶土for sure
雷佐多限制
BTW my AC: 82809214
暫時長掛神鳴
新公告睇唔明
個任要3揀1?
獎勵會有咩分別
棄左半年,我回歸鳥

以下幾張應該點揀

帶土for sure
雷佐多限制

覺得雷佐威得果一陣(特登set 到要佢先拎到S) 之後都冇咩作為 pvp 唔輪到佢,普通關打全體唔係無效嘅話都用終佐/終鳴

btw 終鳴而家真係唔輸終佐
棄左半年,我回歸鳥

以下幾張應該點揀

帶土for sure
雷佐多限制

覺得雷佐威得果一陣(特登set 到要佢先拎到S) 之後都冇咩作為 pvp 唔輪到佢,普通關打全體唔係無效嘅話都用終佐/終鳴

終佐比較快
新公告睇唔明
個任要3揀1?
獎勵會有咩分別

yes
公告有寫,贏輸都會有新鳴仔送and 抽卡劵,數量跟1,2,3名
棄左半年,我回歸鳥

以下幾張應該點揀

帶土for sure
雷佐多限制

終佐比較快

終鳴上左buff 都唔慢,冇負作用
新公告睇唔明
個任要3揀1?
獎勵會有咩分別

yes
公告有寫,贏輸都會有新鳴仔送and 抽卡劵,數量跟1,2,3名

肯定揀鳴
新公告睇唔明
個任要3揀1?
獎勵會有咩分別

yes

肯定揀鳴

冇得輸
棄左半年,我回歸鳥

以下幾張應該點揀

麥BRO

帶土啦,等忍具復刻
新公告睇唔明
個任要3揀1?
獎勵會有咩分別

yes

肯定揀鳴

冇得輸

仲以為揀鳴會拎鳴專屬忍具,揀佐拎佐忍具
屌你幾時整返好個入手順 都係入game攞石姐都要我慢慢搵邊隻賣 屌你老母
屌你幾時整返好個入手順 都係入game攞石姐都要我慢慢搵邊隻賣 屌你老母

用住sort cost先
日日都要update 但又冇野發生

公告係唔係講過幾日抽神忍有札加出現率高左? 有補底? dklm

以後唔撚抽

用住sort cost先

或者rare 度
糞營運

公告係唔係講過幾日抽神忍有札加出現率高左? 有補底? dklm

以後唔撚抽

屌佢啦 佢話聽日分開鳴佐pool 機率會高d
真係當玩家狗
神佐打人果2倍即係UP咩 打鳴人?

換言之
鳴嗰個打佐都係兩倍

以後唔撚抽

真係當玩家狗

冇紮,頭十連保底5星
佢好似係解pick up 比冇pick up 果隻 機率高d

以後唔撚抽

真係當玩家狗

冇紮,頭十連保底5星
佢好似係解pick up 比冇pick up 果隻 機率高d

聽日就知
我估係1%

以後唔撚抽

真係當玩家狗

冇紮,頭十連保底5星

聽日就知
我估係1%

正路我覺得
準備170抽唔中
準備170抽唔中

加油 俾氣你
準備170抽唔中

俾氣你,我都可以回歸
Jumpshot巴一定可以中齊2隻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞