[I/A] 火影忍者疾風亂舞 (70) Android兩周年紀念

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
多謝各位巴打意見,決定張卷換帶土

Btw, 棄左咁耐,唔知D角仲有冇力打玉升隻神嗚

96石幫到你
日日都要update 但又冇野發生

公告係唔係講過幾日抽神忍有札加出現率高左? 有補底? dklm

以後唔撚抽

屌佢啦 佢話聽日分開鳴佐pool 機率會高d
真係當玩家狗

羽田課長唔好再益pk green

btw如果haneda中嗰隻唔係鳴門而係佐助嘅話會點

此話何解? 2隻差唔多其實

情敵

係wor

btw如果haneda中嗰隻唔係鳴門而係佐助嘅話會點

此話何解? 2隻差唔多其實

情敵

係wor

係呀嘛 仙人鳴門屌打鷹佐助啦
玩左陣小南
發現skill damage 對佢黎講好小作用
攻擊力>skill dam
卓羅都有加成

玩左陣小南
發現skill damage 對佢黎講好小作用
攻擊力>skill dam
卓羅都有加成

加卓羅上限先可以將輸出最大化
NPC滿忍都係加卓羅上限
兩周年係時候上一上水先

總共抽左中四十抽
第二十抽中左神鳴
利申:女朋友幫手抽
我手氣唔係咁好

歡迎加friend

其實想講+攻個效益>>> +skill dam,
岩岩試左神佐,+40% Skill +得3萬, +40%攻就+左足足17萬

96石幫到你

哪有石,有石都搏神助啦

其實想講+攻個效益>>> +skill dam,
岩岩試左神佐,+40% Skill +得3萬, +40%攻就+左足足17萬

唔同技唔同?

我都諗緊限四滿忍其實加攻好過技速/技傷

係唔同
神佐鳴小南特別D
鳩估因為食倍數攻擊力影響先咁力
今晚最後一次機會搏終佐
今晚最後一次機會搏終佐

唔該哂巴打

岩岩個引繼code 唔記得save 低,點算好

Sd email 拎
卷應該換帶土定四代好 帶土係勁但無其他無屬限 但四代又有愛
卷應該換帶土定四代好 帶土係勁但無其他無屬限 但四代又有愛

4代都有用架
所以你換帶土啦

Sd email 拎

點send 唔太識搞,我仲答應左位巴打話俾個首抽佢

Sd email 拎

唔識 我淨係聽過好多時d巴打sd email就拎番個acc

Sd email 拎

聽講好麻煩

Sd email 拎

聽講好麻煩

同埋沒課金好似拿唔返

Sd email 拎

聽講好麻煩

同埋沒課金好似拿唔返

你預最少2星期
點可以拎到隻特別猿王,我啲任務都做曬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞