[I/A] 火影忍者疾風亂舞 (70) Android兩周年紀念

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
刷左幾個90鳴acc 都唔見左助

Btw 有無巴打要個90鳴acc 入坑 or 做小號

想要90嗚acc入坑

巴打係唔係到, 係到我就post 上黎
衣家見抽既普通5星掉撚曬佢

留返打ranking呀

留返打ranking呀

果d一早11忍左 係忍藏區

唯一安慰係隻神鳴打到咁多傷,希望出埋專武可以再高

應該打到700-800萬左右, 用NPC隻神鳴試過
打佐助有1000-1100萬

暫時見NPC 都係2件忍具,都係一模一樣
咁計落去鳴>佐個傷害應該唔止幾萬
而且鳴素早>佐

而且鳴素早>佐

係前幾隻限,傷同埋速不嬲都係佐>鳴
今次終於鳴仔威一次
刷左幾個90鳴acc 都唔見左助

Btw 有無巴打要個90鳴acc 入坑 or 做小號

想要90嗚acc入坑

巴打係唔係到, 係到我就post 上黎

方唔方便send去我email

hwong442@gmail.com

感激

有冇巴打可加加我
日日都要update 但又冇野發生

埋單510抽
營運都幾好笑 今朝再課同我講我今個月已經課左超過10萬yen 我想架?

見到真心赤,dklm
btw如果haneda中嗰隻唔係鳴門而係佐助嘅話會點

此話何解? 2隻差唔多其實

情敵

而且鳴素早>佐

係前幾隻限,傷同埋速不嬲都係佐>鳴
今次終於鳴仔威一次

其實2件差唔多,最緊要好成日半減,咩無效

情敵

係wor

連J巴都.....

連J巴都.....

已崩壞
痕,再課左一set, 第三下中左嗚門
棄左半年,我回歸鳥

有張超忍卷,可以換一張限
以下幾張應該點揀

痕,再課左一set, 第三下中左嗚門
棄左半年,我回歸鳥

有張超忍卷,可以換一張限
以下幾張應該點揀

我會揀帶土, 依家咁強勢
想問下大激鬥20關點開
依家三個bonus關已開曬,九千分
想問下大激鬥20關點開

10000分開
想問下大激鬥20關點開

想問下大激鬥20關點開

一萬就開
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞