ig蛋糕鋪,黃店變黑店?? 喜餅變爛餅

704 回覆
59 Like 239 Dislike
因為根本冇人送得掂店主自己送都唔包一定唔整爛啦
小販?
藍帶撚有分top幾咩 on9
比錢就個個讀得啦
門市有人架嘛 拎貨果時見到唔岩 叫佢退咪得
定係班靚話唔到事
咁樣可以專心做產品
頂樓失敗原因係運送個度做得唔好
我宣傳
所有仲係ig shop/ fb shop
買野食買野用既
都!係!傻!閪!

一係就天真嬌

天真嬌就等社會教你一堂
下次唔好咁on9
問佢幾錢就好快覆acc
過左數隔左8個鐘叫佢覆先覆okk
O咩k, 你比完錢都會覆一覆個客呀
然後由星期買叫佢覆單⋯佢就capture我圈既味既圖比我叫覆單,咩態度?

原來咁多人奶過野
佢都係藍/港豬
上年最水深火熱嘅時候岀過ig story話玩夠啦(大概意思 唔記得exact wording)
其實得嘅,你架車唔好太快同埋啲餅固定得好好,當幼稚園校車咁揸法

外國草地戶外婚禮高級蛋糕都係到薈
不過運費好重皮同埋司機係識運呢啲
我上星期訂咗 上門市攞咗 完全冇問題好好食
呢間係咪成日上新聞話自己藍帶個條友?
係ig shop買野
放上黎嘈有撚用咩
可以做限時賣 唔好長賣
如果搵隔樣隔開,個盒design用心小小,我唔介意比更高價錢
而且態度真係好差好差,唔覆msg,令我成星期都擔心會唔會走單
店主唔覆電話,睇完msg唔回應,好無奈⋯原來咁多人受苦
唉。我個個仲係喜餅⋯⋯⋯⋯
Blacklisted
我只好講佢既質素去到客人手上係一件垃圾
係佢唔尊重自己既作品
講到尾都係錢既問題姐,收你150想我慢慢揸?唔好玩啦,送到黎個蛋糕冇反轉再反轉已經好好
「但係事實就係送蛋糕呢樣野根本好難唔整爛」呢個都係店主同司機問題,唔會係要買家硬食啦係嘛?
店主俾到選擇人地可以揀送貨方式,仲係唔係免費係要加錢,係咪應該要保證到件貨嘅質量呢?如果保證唔到啲貨可以完好無缺咁送到,就不如唔好俾呢個選擇人啦
但我之前幫襯過又覺得幾好喎
咁唔覆msg係佢問題,明顯冇諗過做回頭客,呃一水就走佬果d黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞