ig蛋糕鋪,黃店變黑店?? 喜餅變爛餅

704 回覆
59 Like 239 Dislike
本人打算係呢間黃店call me chief 到訂購40件千層蛋糕作為喜餅,點知架車黎到變到咁樣。
其實作為一間蛋糕店,安全將自己既作品送到客人手上係咪好基本嘅尊重先?
店主可以用絲帶綁住,可以用間隔間住,可以提司機要小心送貨。
呢啲係對自己作品既尊重,同對客人既
我真係嬲到癲左,一件開心既事,因為佢地唔好好包裝食物搞到咁,大家唔好再幫襯!因為我係facebook都發現有其他人中伏!

而且唔會覆單,message覆你都要格幾個鐘,態度惡劣。

記得呢間嘢個女人嘅老母係藍屍黎 黃絲訂嘅蛋糕緊係特別處理啦
Btw要買緊係買holam啦 可以揀全部獨立包裝
山長水遠送蛋糕一係你出勁高價錢叫司機送先會同你小心d送,唔係既話啋你都on9又唔係我食
錢已收
仲諗住訂個戚風蛋糕上門市拎自己拎會唔會好少少
送貨既問題多過間店啦
另外比左150蚊送貨,黎到就咁樣
上門拎 一陣貨不對版,店主覆客可以隔6個鐘先覆你
唉,真心嬲⋯我而加都唔知點對住班同事
同意
其實呢啲要自己或店家搵專人送貨先穩陣

同埋想知店主點覆
定未搵店主已經po左上黎先
呢間黑店黎 之前訂d蛋糕 黎到唔係訂個d
打返去 一直唔聽電話 唔覆whatsapp 🤢🤢
打電話唔聽
Ws同佢講,Online左唔覆
佢地講要講明

你好 謝謝光臨 CallMeChef 蛋糕工作室 🐻

如想查詢蛋糕價錢及目錄 可以直接按我們的WhatsApp info會有蛋糕目錄menu😘

如果已有決定 請直接講低取餅日子及想訂蛋糕內容以便減低查詢時間😇

請直接在whatsapp留言 恕不接聽來電ಠ~ಠ 信息會盡快在24小時內回覆🙏🏻
係呀⋯唔聽電話,唔覆ws
唔覆單!咁都可以有31k follower
佩服
原來真係咁多人係ig shop買野架?
仲要比百幾蚊送貨
送去邊區先送油塘同送上水已經差好遠,如果你係送油塘咁近既距離都整爛就抵屌,送上水咁遠水路既話根本就唔應該訂,你揾邊間訂都係好大機會會整爛
我記得佢話過老母係藍絲所以為左屋企人唔方便出去抗爭
🤢🤢 原來係藍店 中伏
黃店d野食就算啦
30分鐘路程,即使送貨會有機會出錯,但佢既包裝方法真係好有問題
仲要我唔知佢會點出貨
廿金
其實出貨前已經有啲東歪西倒
佢仲要出完貨先比相我
而我係幾日前叫左佢出貨前影相比我睇,
佢地都係,要我打比佢,提佢影佢先同我講,忙,未必影到
咁送到黎爛哂 無理由係個消費者問題掛?
holam真係勁好食
客源唔穩定,咪試

建議做快閃就算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞