「突發」 尖沙咀酒吧一死兩傷

1038 回覆
1492 Like 38 Dislike
見到樓上有個blocked既不停轉移視線唔知目的係咩喇
國安法下..
讀多幾年書好喎頭胃硬又點
失血過多都夠死啦 頭部重創喎
仲有無講過佢淨係俾人爆左一野樽
落地獄 仆街
屌 大把白領都紋身啦
做酒吧有紋身就係黑道?黑道就抵死?
真係唔明香港呢個地方經歷過咁多大事啲人既思想都係咁落後 到今時今日啲咩紋哂身就係壞既說話連我啊媽都講唔出口 到底見過既世面小得有幾可憐 係咪真係無朋友令到你地擴闊到刻板既定印象 有時真係覺得可悲 咁細既地方可以經歷咁多事 偏偏自己既人選擇固步自封所有野都係自己角度出發 唉
個職員好慘,限聚令又禁堂食咗差唔多成年啱啱先叫做有工返,突然發生d 咁嘅事

下次d 客唔肯走記得報驚,等班醉酒佬替天行道
唔知打人個個呢一刻諗緊咩, 係咪好驚好驚, 咁就成世人, 幾時會有人上門捉佢呢? 走唔走佬好呢?
真心呢啲睇好唔好彩㗎姐 你有運行嘅20樓跌落街都未必洗死 咁撚好彩嘅可能跣親都跌撚死
講真呢啲場呢啲情況 99%係班mk仔懶型,同埋實有女
唔好亂諗咁多 點知口角之中講過乜 打到咁激
無話抵死
好憎人乜都引導其他人講一定係黑警做

都唔知乜心態先會乜事都百搭咁乜都加呢句
屌你去扑林奠吖嘛咁把炮
限聚令係間酒吧訂嘅?
要睇吓紋乜嘢 佛魔龍虎鳳係黑社會嘅機會就真係大
打份工姐
頭骨冇骨折都可以顱內出血致死, 頭點會唔脆弱
係唔明點樣 mk 都可以famj
famj唔係泛指ig班多人fol ge人咩
你地係咪偏極到癡撚左線呀 邊有人話咁係應該呀?
邊個會諗到返酒吧 返到會比人爆樽扑死左
你咪撚戇尻啦,大把鬼佬心口有龍有鳳手臂有上下山虎啦,乜撚野唔夠膽亂黎,咁鬼佬係咩命格呀?你停留喺60定70年代呀傻閪?
Cls打份工姐
最衰都係限聚令
人話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞