[LIHKG] Galgame推薦及討論區 33 パパ活あやちゃんと種付けおじさん

1001 回覆
9 Like 7 Dislike
仲要睇回想
ok ar
-20 evil eye
真心丁得過,而且有御苑生
打既話psn我,-n evil eye
old news 好耐啦喎
修羅外父
原來ntr=笑片
飛哂D Scene 就係為左睇修羅結局
岩岩玩完蓮線,諗緊係咪skip D野
load番幾個save睇又真係冇講到
即係單case關唔關後邊事
夜叉,茜Clear mamaxholic拔作嚟講普通 靠CV carry 敗北位係劇情冇咩亮點

夜叉線本身expect有妻中蜜3偷情個種feel 例如海夕里同老公訓夜晚寂寞難耐 日常各種挑逗 明明想要又理性不能要 之後一口氣爆發 但係夜叉線係完全冇! 個老公純粹出嚟搞笑 同埋次次一嚟就同mama兩個人獨處 完全唔洗自制 同埋冇充分利用設定 同gf老母扑應該有種違背道德感 但晚晚都hi完就算 下次又繼續hi過 scene劇本亦都唔傑出 明明可以利用設定 eg旅館營業個陣hi (eg砂夜子bar台同客傾計 之後去補妝就比男主hi) 但本作次次都等夜晚入房先算 悶左D 基於此 劇本台詞好枯燥 夜叉線直頭可以skip 純粹down cg入h scene算

茜線: 劇本寫得幾好 御苑生好評(salthe把聲線)
其他mama: 有夜叉線感覺 應該唔推了
ミーメ: 冇感覺
後宮線: 悶 後宮End 緊係全mama+全女兒一齊上

總結: mama holic 純拔不甜, 作為fan disc嚟講ok ge
還番Love holic又甜又拔/比JK爭住含既劇情我啊啊啊啊!!!
玩左陣粉毛線,我明點解會skip了
岩岩玩到第四章,係咪要神展開了?
第四章好似未入線?
入線前會有好多謎團一野爆出黎
一條線逐d解落去咁樣推
未玩哂,又真係無乜背德感
竹社人妻不嬲冇背德感,人妻都係A社好
cannot agree more

一雪前恥
又係呢隻權天,噚日俾佢雷咗場
不停想入我格但比我d浮遊刀斬到埋唔到身
仲以為又撞到
唔係,不過好似係隻命運,記得條友個名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞