[LIHKG] Galgame推薦及討論區 33 パパ活あやちゃんと種付けおじさん

1001 回覆
9 Like 7 Dislike
rate limit
冇計,轉下ip就冇事了 (笑)
無研究過
官方有冇講過?
本身dgm官方就會成日改設定 唔好太認真研究設定 例如02 凱撒隻合成獸咁多年都仲未定好佢係完全體定究極體 所以dgm先跑唔贏pkm

不過如果真係認真研究設定
雙手開炮 > 右手開炮
心口開炮之後改設定封印左
https://youtu.be/lpe0qvyL38U
可惜覺得心口開炮幾型
麻枝都係galgame>動畫 冇期待就冇失望
秦朝驚都好玩嘅
siu4
始作俑者出現了純粹都係hea住玩等佢執
關我咩事
發覺依家呢度發生任何問題 個個都覺得始作俑者係你
.....................................
雙手同心口技術上係同一樣野黎,都係ギガデス
可以當係wing zero tv同ew版既分別
02同xw係右手炮裝係心口既tv版
02電影同埋同人作tri係直接心口有枝炮伸出黎既劇場版
眼花睇咗做鐵甲萬能俠
happy end廚睇完husky食評驚左
橫跨100年既愛情故事又點會有好結局呢?

我相信island最後會有好結局既
你呢個係橫跨千萬年
冇計,我識既驚講時空驚得呢隻叫做有可能happy,其他果d都係夾硬屈靈魂轉世
講起數暴,呢隻都就快變ps5驚
https://twitter.com/habumon/status/1314256591017787392
你地可以聽下Heaven Burns Red OP 10秒後
再對比下成神果一日頭幾秒既BGM
[叫春]
早知唔睇埋首ED既歌詞
今 憧れた 百年後も その先も
君と導くから
どんな未来が 僕らを待ち受けても
遥か凌ぐ あの桜の雲へさよなら

所長
HP: -100/100

櫻雲男主企硬唔返去咪好 返唔返去其實都無咩影響啦 俾所長講多2句未來人一定要返去未來就跟 俾著我一定瀨死唔走
咁諗會唔會好D
等到以為已經走咗數
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞