[LIHKG] Galgame推薦及討論區 33 パパ活あやちゃんと種付けおじさん

1001 回覆
9 Like 7 Dislike
等過幾集之後個評價點啦
雖然我都唔覺會好得去邊
冇期望就冇失望了

咁上下
都冇咩期望架啦
不過如果做得OK既咪睇下咁lo
開番隻game寫食評
但唔記得左我想拎果幾句出黎用既放係邊個save

睇完里伽清幅圖十抽中咗
奶光媽媽的力量
有無CHING玩過巨乳ファンタジー系列?
覺得劇情唔錯, 寫D幾個主角都係大智若愚形, 加少少幸運同御都合過得好爽
1主角係真正主角威能, 2代主角就係才能, 3代係下等神但係有神既責任同威嚴

有無人等緊隻4? 睇訪問似係玩北歐...
巨乳ファンタジー系列
which game
櫻雲
麻枝生生性性啦
過氣
想知今次係季番定半年番
驚一陣又趕到charlotte咁
不過有佐倉綾音
就算套野成舊屎咁都要照食
冇挑2

淨低個2lv孔放咩都得
不屈又得
放粒地學打聚魔都得
「永遠の誓いよ 時を超えて 花の如く咲き誇れ」
https://www.youtube.com/watch?v=XFhvwPhMf2s

「さくらの雲*スカアレットの恋」─分數: 9/10
一睇名就知係廢萌 好似係
不過我點解會比咁高分呢?
因為本作定位係推理,冬茜トム將所有前後期伏線都回收得好合理,BGM都插得好靚
特別係臨尾,主角同所長既對話果part既插曲 cls ga
而「さくらの雲」呢幾個字其實係一個雙關語,依家講左就變劇透了 (所以放入下面劇透到)
想玩情情愛愛既,玩完遠子同蓮線就可以ctrl+f4 quit game了 (其實不如唔玩好過 笑)
最後END都回收好好
but我相信大家都鍾意happy end多
sorry,你可以del game了
橫跨100年既愛情故事又點會有好結局呢? (咩叫happy end,可以參考下隔離隻牛頓樹 笑)
不過,對於主角風見司黎講,呢個END係最好的了

劇透慎開─「解決編を始めようか。」
扣果一分,係因為所長少左個h scene

因為心情低落想玩啲感動勵志啲既GAL,點知玩完隻MUSICUS之後心情重差左
Yuki係咪會用用吓google自己停翻

借個位問下有冇ching會想收
買第二樣嘢個賣家寄錯貨
聽聽下Beat Hit諗起帝皇龍甲獸人型有三招
右手開炮 雙手開炮 劇場版心口開炮
邊招威力勁D?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞