[LIHKG] Galgame推薦及討論區 33 パパ活あやちゃんと種付けおじさん

1001 回覆
9 Like 7 Dislike
肝左先講d fd
yuzu gal or gal yuzu
いつまでも息子のママじゃいられない

個系列原來咁撚正,玩左下最新果隻體驗版,2d live
玩咗六集,得頭3集叫做有啲媽媽feel
之後都唔似媽媽,差唔多個個餅印咁樣

メス堕ち!系列都係,頭3集幾有背德感
タカスギコウ同紅葉-K個種熟女畫得好正(溫泉個集J到入廠)
但之後開始無貨賣,456都開始審美疲勞,又係個堆樣

最賣得就係team.MM既ntr系列
之前個2集mk留學生同交姦幾好賣
有齊哂綠帽男,潘曉穎同陳同佳視點
雖然我麻麻地ntr

洗唔洗咁pro

即刻玩下頭3 集老母先
潘曉穎同陳同佳視點
純愛最正,凌辱/調教都接受到,ntr真係不了

國外乘客上飛機驚見機師在做這件事!網友看後全崩潰:太扯!
https://lih.kg/2257683
純愛世界第一
Just monica
呢位人妻熟女系博士黎你搵啱人啦
邊個天才諗到搵淺川悠唸莎士比亞台詞,真係要比個讚佢

推完demo上下水先
今次同真綾姐相比下叫有番d劇情唔會一黎就由頭扑到尾
兩姊妹都寫得幾吸引me暫時偏向家姐多d
畫風同CV冇得彈
不過冇咗E-mote所以立繪唔識郁
心得大概係咁多

快d到月尾啦
係咁po水蓮紫苑搞到我好想打丁
偏偏要下個月尾先出
點忍
家姐越睇越正呀
忍唔住了
推完case2
除定褲J佐本二厘
比你地引到推體驗版先
仲等緊部notebook返嚟
要求下個po#1要有大大張水蓮紫苑
光速推H sceneBGM好好聽出野個音效好怪
家姐比你地 啊妹晚晚同我傾計
支持
https://lihkg.com/thread/2257579/page/1
第一次覺得SM咁正
正常望到啲緊縛AV都會碌走
綁到鬼五馬六咁,完全冇想睇既慾望

但呢堂個緊縛術示範
無論係條女個身材,衣著,條繩綁既位置,綁既姿勢同表情,肌膚暴露既程度
都令到成件事好完美,好有層次感
就算件事睇落係猥瑣
第一次覺得呢啲都係一種藝術
(當然我係覺得好咸濕)

里伽清唔好pin,低調啲
仲以為你會搶暖人心田
我搶硬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞