[沙比直接champ] World Snooker Championship (8)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
World ranking最少往後兩三年沙比咩都唔做都可以繼續排第一
贏左冠軍獎金加到接近1.3m
堅叔排第二得個563K
沙比既一半都冇

寫返清楚先

其實排名計幾多年

個排名計黎緊依年
-6升左上第六 係咪career high
World ranking最少往後兩三年沙比咩都唔做都可以繼續排第一
贏左冠軍獎金加到接近1.3m
堅叔排第二得個563K
沙比既一半都冇

寫返清楚先

其實排名計幾多年

兩年 每次結算會del一至三個兩年前排名賽積分

呢個就係個玩法 冰咸第二跌到第九就係因為drop左兩年前世錦賽既分
下屆沙比又champ
-6升左上第六 係咪career high

沙比champ是100%的事
可以開定post預祝佢下年衛冕
沙比真係殺死桌球

same with higgins

如果加左shot clock 睇下selby 仲有冇得磨

都有 但應該冇咁磨得
因為佢係個打法磨 唔係磨時間

加shot clock 應該傅生收皮先

今年冇睇marco?

點會冇睇

master 對oso shot time仲快過oso

兩條友今年masters鬥快
沙比真係好撚勁
領先落後都有一套打法

呢樣真 手風唔順 落後可以鬥磨
琴日中後段 d 防守 開哂d紅波 等希堅斯博波自炒
對丁同對堅都係失15局 但佢羸左之後既反應 對丁明顯吃力好多
18比15 差d估中
對丁同對堅都係失15局 但佢羸左之後既反應 對丁明顯吃力好多

一黎打丁係33局 比分上係緊過堅叔 心態上 我會覺得佢贏到丁 已經坐定粒六 訓係度都champ
而我認為丁比堅叔好 無論係pot 波 set cue上 都好過堅叔 我甚至乎諗緊堅叔係咪又重操故業 不過to be fair我估係年紀大 應付唔到咁多局數既比賽既

一黎打丁係33局 比分上係緊過堅叔 心態上 我會覺得佢贏到丁 已經坐定粒六 訓係度都champ
而我認為丁比堅叔好 無論係pot 波 set cue上 都好過堅叔 我甚至乎諗緊堅叔係咪又重操故業 不過to be fair我估係年紀大 應付唔到咁多局數既比賽既

oso 14年打沙比臨尾已經有疲態
今年打wilson都有啲辛苦, 年紀大, 19局都仲話, 25/33/35應該太攰
早幾日同條女去左日本玩,同佢又去新宿買手信,又去有馬浸溫泉, 返到去酒店已經累撚死,咁咪上床訓囉,點知條女又玩未玩夠, 想玩D新奇又刺激既野喎。咁見難得可以陪佢去日本玩,咪陪佢玩下囉, 佢係我送俾佢個LV袋入面拎左張紙同支筆出黎,原來佢想玩井字過三關。 大家如果識玩既話都知呢個係必和既遊戲啦,頭幾舖我都扮下認真同佢玩, 間唔中輸下當俾佢開心下啦,點知佢發爛渣用D橙皮掟鳩我,話我玩得唔認真喎。

屌佢老味真係火都黎,即刻轉身射個三分波!!之後佢又好似唔憤(忿)氣,係個LV袋入面係咁摷, 都唔知佢摷乜撚,摷左成分鐘之後拎左個卡路士出黎,估唔到個衰婆成日袋住第二個男人係身邊。 個卡路左拎住個波可到角球旗,屌佢老味我都未準備好,卡路士已經開左角球, 嘩個波勁撚到呢連愛國者導彈都截唔撚到,成個香蕉波咁一野彎入左, 真係服撚左佢。好彩先前我入既係三分波,而家三比一!! 諗住自己有兩分係手有優勢啦,佢又伸隻手入個西度係咁摷,今次又唔知佢想點喇, 摷兩摷抆左個舒拉寶娃出黎,嘩,屌係個西係叮噹百寶袋咩!!已經心知不妙集中精神去應付, 當我去搵我塊球拍時,舒拉寶娃已經開左個波,你老味我拍都冇唯有用手接啦, 成機渣下舒拉寶娃個波都好嘛!!唔洗兩秒個波已經去到眼前,咁我出手啦,個波我就掂到喇, 不過就勁撚到呢,打到我手掌都就斷咁滯,仲搞到我原地轉撚左幾十個圈。 就咁俾佢入左個ACE波,俾佢拎左十五分,而家三比十六!!屌呀!!十三分要追, 真係追撚死人咩!!你有係既百寶西,我都有我既龍珠,拎左兩粒龍珠出黎叫神龍幫我許願, 神龍話支持我所以爭五粒龍珠都冒死出黎幫我,真係多撚謝佢啦。我請佢幫我叫呀奧蘇利雲出黎!! 我條女見到我出絕超佢已經嚇到係咁流西水,我都理撚得佢!!奧蘇利雲果然冇令我失望, 一CUE打出147分,全場都拍撚哂手掌!!而家一百五十比十六!!我睇你點追!

都有 但應該冇咁磨得
因為佢係個打法磨 唔係磨時間

加shot clock 應該傅生收皮先

今年冇睇marco?

點會冇睇

master 對oso shot time仲快過oso

兩條友今年masters鬥快

仲話有睇
https://www.youtube.com/watch?v=AZZwRAyD0IA
沙比:

我以為睇緊重播
原來沙比細個已經黑人憎
堅仔口型:屌你老味
仲洗唔洗開9
諗緊開季開返個桌球post
大家估仲有冇人
仲洗唔洗開9
大家估仲有冇人

應該無
黎緊七月 香港有個桌球邀請賽 沙比 肥丁應該會黎
仲洗唔洗開9
大家估仲有冇人

應該無

香港桌球太冷門喇 十個有九個friend都唔識打 可來睇球賽呢
仲洗唔洗開9
大家估仲有冇人

應該無

香港桌球太冷門喇 十個有九個friend都唔識打 可來睇球賽呢

唔識打但會睇
仲洗唔洗開9
大家估仲有冇人

應該無

唔識打但會睇

識打但唔會睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞